Un alt fel de terapie
Foto: Mihăiţă Toma
Timp estimat de citire: 2 minute

Acest terapeut nu impune nimic, ci doar recomandă, găsind soluţii pentru problemă, care te ajută să „te pui pe linie de plutire”.

Domnul Mihăiţă Toma are un aparat deştept pe care nu l-a putut pune în funcţiune până când nu i-a dat un nume rezonant: Rafael.

Respectivul aparat îţi face o poză după ce stai faţă-n faţă cu el şi-n câteva ore (între 2 şi 4 ore) îţi dă toate valorile pe fizic, pe suflet şi pe spirit. Personal mi-a făcut o analiză amplă prin care mi s-a diagnosticat toate bolile şi disfuncţiile… din potenţial.

Acest terapeut are determinare, perseverenţă şi o răbdare îngerească. Te lasă să vorbeşti, te ascultă cu atenţie, îţi dă sfaturi legate de problemă. După ce Rafael determină boala sau disfuncţia face o consiliere cu tine pe acest subiect. Sincer, m-a impresionat capacitatea de dăruire a dumnealui dar şi vastitatea materialelor care le oferă pacienţilor.

Un om care a studiat mult, a făcut multe cursuri cu mari iniţiaţi, care practică terapia iertării, este după părerea mea un om pe calea lui. Fără să te judece, fără să te certe, fără să afişeze o figură bănuitoare ori cercetătoare, îţi recomandă soluţii şi tratamente naturiste de mare folos.

Intoxicaţia cu metale grele în Bucureşti este atât de mare încât se recomandă pentru orice om o evaluare a corpului fizic, şi de ce nu a corpurilor sufletesc şi spiritual.

Deschis la orice experienţă a cunoaşterii, d-l Toma scrie cărţi pe tema a tot felul de remedii, cu o diversitate de învăţături, ţine conferinţe în ţară, punându-se în slujba oamenilor cu tot sufletul.

Sunt rari oamenii care-şi urmează calea, mai ales când trec de la o meserie pragmatică la terapii spirituale, dar acest om a făcut-o abordând această cale cu multă deschidere şi pricepere. Fiind o persoană deschisă şi cinstită, şi cunoscându-şi menirea de îndrumător face totul pentru a o onora.

Am fost oaspetele dumnealui cinci ore, comunicând bine de la suflet la suflet. Comportându-se fără judecăţi şi prejudecăţi, dăruind energia iubirii şi a înţelegerii depline, mi-a dat o stare de bine, o stare reală de confort psihic.

V-am prezentat cărţile dumnealui în revistă la rubrica O carte pe lună cărţi care n-ar trebui să vă lipsească pentru că emană o energie benefică şi oferă o informaţie utilă pe multe remedii. Ca terapeut nu impune nimic, ci doar recomandă, găsind soluţii pentru problemă, care te ajută să te pui pe linie de plutire.

Am mers la cabinetul dumnealui pentru mine, pentru sănătatea mea, dar şi pentru dumneavoastră, pentru a vedea cu ochii mei care este procedura şi cum lucrează dumnealui, pentru a vă informa în cunoştinţă de cauză, pentru a vă recomanda această experienţă dându-vă un imbold spre sănătate şi de ce nu, spre prosperitate.

Când terapeutul simte bine şi vorbeşte la fel de bine, concret şi la obiect, drumul spre însănătoşire îţi este deschis. Dăruind şi primind la echilibru, aşa cum ar trebui să facem toţi, vizita la acest cabinet este un câştig nu o pierdere şi nu costă atât de mult cât costă o vizită la un doctor, şi mai ales te scuteşte de aşteptarea şi umilinţa pe care le simţi la uşile spitalelor.

V-am creionat câteva din atributele acestui terapeut şi acestei terapii şi sincer vă doresc să-l vizitaţi ca să vă convingeţi singuri!

Articolul precedentLecţii în viaţa noastră
Articolul următorCele trei Pământuri
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile