Ca să te scutesc de efortul de-a citi zeci de cărți despre prosperitate, sau de-a investi sute de euro pe cursuri despre “cum să faci bani”, îți spun chiar acum doi pași simpli și eficienți pentru a te “prosperiza”.

Pentru a fi în fluxul prosperității și abundenței (Legea Schimbului Echitabil) ai nevoie să devii un mic Maestru al Frecvențelor.

A trăi la nivel conștient atât Legea Atracției cât și Legea Magnetismului, înseamnă că vei avea parte de TOATE experiențele necesare “deblocării” propriului tău potențial, experiențe atât “bune” cât și “rele” depinde cum le etichetează propria ta minte, căci dacă ai un ego inflamat, sinele mic va acționa ca un filtru îmbâcsit plin de tipare vechi, blocând astfel experiențele prin care te poți vindeca, literalmente, atât mental, emoțional cât și fizic.

E clar că în afară de tine, nimeni nu te poate învăța concret cum să accesezi prosperitatea și abundența în viața ta, din simplul motiv că omul are o anumită dinamică energetică, anumite tipare specifice.

Unii oameni consideră că nu sunt demni de prosperitate sau bani, pentru că dacă ei vor avea, alții vor sărăci, proiectând astfel vinovăție în aura lor.

Alți oameni cred că prosperitatea este deja ultra-capitalistă (filosofia lui “mai mult”) și deja există o supra-producție (aruncăm mâncare, haine, obiecte) și de aceea am ajuns într-un punct al istoriei noastre în care nu mai avem nevoie de toate astea, neștiind că prosperitatea înseamnă în primul rând ECHILIBRU.

Prosperitatea înseamnă în primul rând ECHILIBRU

Alții consideră că banii (un aspect important al prosperității în lumea materială), n-au ce căuta în viața spirituală.

Biserica te îndeamnă să te rogi pentru problemele tale, că doar “banii îs ochiu’ dracului” nu-i așa, în schimb, pentru probleme lor, îți cer bani, taxe și donații. Sau oamenii bogați sunt răi, în timp ce oamenii săraci sunt buni (ar fi culmea să fii și sărac și rău!).

Văicăreala constantă despre economie, facturi, “toate s-au scumpit”, te pun în starea de victimă neputincioasă, slăbindu-te de putere prin “scăderea vibrației” personale.

Ca să te scutesc de efortul de-a citi zeci de cărți despre prosperitate, sau de-a investi sute de euro pe cursuri despre “cum să faci bani” – înainte să-ți VINDECI relația ta cu banii (sau să plătești sute de euro pe cursuri care să te învețe cum să faci bani) – îți spun chiar acum doi pași simpli și eficienți pentru a te “prosperiza”. Exact cum erau reclamele la șampon prin anii ’30 (prin care companiile au încasat milioane!): Clătește și repetă!

  1. Creezi gânduri POZITIVE (adică din alea cu adevărat benefice, în care te gândești la binele tuturor, care te include și pe tine, normal)
  2. Te cureți de tiparele mentale negative (bănuiesc că mai faci ocazional câte un duș sau câte o baie)

Biză best!

5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile