Laboratoarele Pharma Dacica
© Tom Wang / Bigstockphoto

Produsul OXIGENARE ACTIVĂ creat de Laboratoarele Pharma Dacica reprezintă o formulă unică de enzime, minerale și aminoacizi ce intensifică procesul natural de oxigenare celulară, având un rol imunostimulator, detoxifiant și antitumoral.

A sosit vara! A venit timpul să ne bucurăm din plin de aromele pe care ni le oferă fructele şi legumele de sezon. Este timpul să renunţăm la grăsimi şi la prăjeli! Dacă iarna ne putem ascunde sub un pulover, hainele de vară ne trădează fiecare kilogram în plus.

Pe lângă aspectul estetic, un stil de viaţă sănătos aduce numeroase beneficii întregului organism, iar alegerea alimentelor potrivite reprezintă primul pas pe care îl putem face pentru buna funcţionare a organismului.

Un stil de viaţă sănătos nu se referă doar la un regim alimentar echilibrat, ci şi la factorii psihologici care ne pot influenţa bunăstarea.

Căldura este un factor de stres atât pentru piele, cât şi pentru psihic. Pe timpul verii, este foarte important să ne hidratăm. Consumul ridicat de lichide devine obligatoriu pe timp de caniculă. Este foarte important să bem cel puţin un litru de apă pe zi.

Un alt factor important în abordarea unui stil de viaţă sănătos este odihna. Un corp obosit este un corp predispus la diferite afecţiuni.

Trebuie să ţinem cont şi de faptul că, la schimbarea anotimpurilor, foarte multe dintre afecţiunile cronice se pot agrava, declanşând apariţia unor simptome supărătoare.

Persoanele care suferă de boli cardiovasculare, astm, diabet, osteoporoză sau alte probleme ale sistemului osos constituie o categorie vulnerabilă din acest punct de vedere.

Putem veni în sprijinul unei diete alimentare sănătoase cu  o cură de produse naturiste.

Leacurile din plante şi minerale pot fi folosite şi împreună cu tratamentele pe care le urmăm pentru diferitele afecţiuni şi reprezintă un adjuvant eficient în ceea ce priveşte prevenirea bolilor.

În rândurile de mai jos, vă vom prezenta trei produse naturiste care şi-au demonstrat eficienţa în timp, recomandate, în special, pentru menţinerea unui tonus psihic şi fizic foarte bun, creşterea imunităţii organismului, dar şi pentru prevenirea afecţiunilor osoase, cardiovasculare şi ameliorarea simptomelor asociate acestora.

Primul produs pe care vi-l recomandăm în cura de vară este OXIGENARE ACTIVĂ – un imunostimulator natural foarte eficient, mai ales pe timpul verii, când afecţiunile cardio-respiratorii se accentuează din cauza temperaturilor ridicate.

Aerul pe care îl respirăm conține o cantitate insuficientă de oxigen, dar şi elemente nocive. Oxigenarea deficitară a organismului poate avea următoarele simptome: dureri de cap, amețeli, stări de anxietate, oboseală accentuată. Insuficiența cardiacă, funcționarea proastă a intestinelor, a ficatului, scăderea nivelului de performanță intelectuală sau insomniile sunt numai câteva dintre aceste probleme de sănătate. O cantitate suplimentară de oxigen contribuie la îmbunătățirea metabolismului celular, prevenind astfel declanşarea afecţiunilor asociate .

Produsul OXIGENARE ACTIVĂ creat de Laboratoarele Pharma Dacica reprezintă o formulă unică de enzime, minerale și aminoacizi ce intensifică procesul natural de oxigenare celulară, având un rol imunostimulator, detoxifiant și antitumoral. Suplimentul nutritiv OXIGENARE ACTIVĂ este îmbunătățit cu extract din alga marină brună (Fucus vesiculosus) cu numeroase proprietăți farmacologice, grație conținutului de vitamine (B, D şi E), săruri minerale de fier, magneziu, calciu și iod. Produsul este uşor de administrat, fiind disponibil sub formă lichidă, iar efectele sale sunt resimțite imediat, prin îmbunătățirea randamentului fizic și intelectual.

OXIGENARE ACTIVĂ este un remediu natural, recomandat ca adjuvant în prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni variate: probleme de irigare cardiovasculară, aritmie și, în special, probleme ale aparatului respirator (astm, pneumonie etc.). Oxigenarea celulară favorizează reglarea presiunii arteriale, susține activitatea sistemului imunitar și ajută la combaterea bolilor de origine virală. Substanțele active din acest produs accelerează procesele de cicatrizare a rănilor și recuperarea după intervenții chirurgicale complicate. O cură completă cu OXIGENARE ACTIVĂ stimulează toate funcțiile corpului, luptând împotriva bolilor și a efectelor produse de poluare sau stres. Acest supliment alimentar natural sprijină procesele de regenerare celulară, fiind un puternic antitumoral, imunostimulator și detoxifiant.

Remediul produs de Laboratoarele Pharma Dacica acționează asupra întregului organism, nu prezintă contraindicații şi protejează ficatul.

NATURAL 100% ZEOLIT, al doilea produs pe care îl recomandăm în cura de vară, conţine zeolit, un mineral folosit în medicina tradițională indiană şi chineză din cele mai vechi timpuri.

Capsulele NATURAL 100% ZEOLIT îmbunătăţesc semnificativ calitatea vieții, fortifică organismul şi previn apariţia bolilor.

Numeroase studii efectuate de-a lungul timpului reflectă capacitatea zeolitului de a distruge celulele canceroase şi de a stimula producerea de celule ale sistemului imunitar.

NATURAL 100% ZEOLIT produs de Laboratoarele Pharma Dacica are o acţiune dublă: detoxifică organismul și elimină toate substanțele cu potențial cancerigen.

NATURAL 100% ZEOLIT creşte rezistența organismului la infecții şi ajută sistemul imunitar să lupte împotriva agenților patogeni. Odată ajuns în sânge, zeolitul atrage ca un magnet toxinele din organism, pe care ulterior le elimină.

Acest produs este recomandat într-o gamă largă de afecţiuni: gută, ulcer, afecţiuni ale prostatei, steatoză hepatică, infecţii virale, diferite tipuri de cancer, diabet, accident vascular cerebral, cardiopatie ischemică etc.

Al treilea produs naturist pe care vi-l recomandăm în cura de vară este Imuno Pharm – un bun aliat al sistemului imunitar.

Importanța sistemului imunitar în prevenirea bolilor este de necontestat. Din nefericire, există numeroși factori care slăbesc funcțiile organismului, grăbind apariția afecțiunilor: bacteriile, ciupercile, paraziții intestinali, alimentația necorespunzătoare, poluarea etc.

Laboratoarele Pharma Dacica au creat produsul Imuno Pharm pentru a sprijini regenerarea celulară și a susține funcțiile sistemului imunitar.

Imuno Pharm este un supliment alimentar din plante și minerale cu proprietăți recunoscute în terapiile alternative şi un remediu natural recomandat în prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni variate. Compoziția produsului echilibrează funcțiile întregului organism, favorizează întărirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor și regenerarea celulară.

Imuno Pharm detoxifiere și protecție. Suplimentul nutritiv reprezintă o formulă de elemente 100% naturale, unică pe piaţa din România: rădăcină de Astragalus (plantă recunoscută pentru proprietățile antivirale, antitumorale și tonice), rădăcină de Echinacea (cel mai eficient stimulent imunitar oferit de natură), rădăcină de ginseng siberian și de gheara-mâței, precum și zeolit.

Prin componentele sale bioactive, Imuno Pharm favorizează menținerea în limite normale a capacității de adaptare și regenerare a organismului, sprijină buna funcționare a sistemului cardiovascular și contribuie la reglarea funcțiilor digestive sau hepatice.

Suplimentul nutritiv reprezintă o formulă de elemente 100% naturale, unică pe piaţa din România: rădăcină de astragalus (plantă recunoscută pentru proprietățile antivirale, antitumorale și tonice), rădăcină de echinacea (cel mai eficient stimulent imunitar oferit de natură), rădăcină de ginseng siberian și de gheara-mâței, precum și zeolit.

LD IMUNO PHARM favorizează menținerea în limite normale a capacității de adaptare și regenerare a organismului, sprijină buna funcționare a sistemului cardiovascular și contribuie la reglarea funcțiilor digestive sau hepatice.

Cura de vară este un proces care vizează întregul organism. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, este important să renunţăm la obiceiurile nesănătoase şi să îmbinăm o dietă alimentară corectă cu odihnă şi exerciţii fizice.

Pharma Dacica vine în sprijinul unui stil de viaţă sănătos cu promoţii avantajoase de vară!

Pentru cei interesaţi de o cură de vară, luna aceasta puteţi beneficia de ofertele speciale ale Laboratoarelor noastre: la fiecare Oxigenare Activă achiziţionată primiţi un LD Imuno Pharm Gratuit, iar Natural 100% Zeolit şi LD IMUNO Pharm sunt disponibile în varianta 1+1.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?