Timp estimat de citire: 2 minute

Renunțați la iluziile voastre și vedeți-vă propriul Adevăr Interior… Acolo este adevărata Realitate.

Încă bântuie „p(l)andemia” lu’ Pește Prăjit… În vara aceasta litoralul a fost tixit de lume plecată în concediu, deși drepturile lor de cetățeni în continuare sunt în vizorul guvernanților pentru a fi cât mai mult restrânse posibil.

Deci… se pare că lumea încă nu înțelege, cel puțin la noi în România.

În alte țări ale Europei lumea a ieșit în stradă la proteste, și de exemplu cu o zi înainte de a scrie acest articol, în Anglia lumea a dat năvală la centrele de vaccinare pentru a forța închiderea lor, deși s-au bătut parte în parte cu poliția ieșită pe străzile multor orașe britanice. Și exemple de acest fel sunt și în alte câteva țări din Europa Occidentală.

La noi, însă, românul e pasiv și-și vede de propriile tabieturi, fără să înțeleagă pericolul grav care planează asupra lui și a celor apropiați din familie. Românul continuă să creadă că va avea cumva viața de dinainte, cu toate detaliile și picanteriile de rigoare. Nici vorbă! Pe de-o parte însăși, Energia Nouă vine și schimbă din mers multe tipare, dacă nu chiar toate tiparele societății, inclusiv în România, și pe de altă parte înseși evenimentele care se succed la nivel mondial ici-colo împing ele însele de la spate omenirea, că vrea sau nu vrea, în direcția stabilită de Planul Divin pentru Pământ.

Se pare că prea mulți sunt cei care nu pricep că traversăm o perioadă foarte dificilă de Transformări Planetare, așa cum le-au transmis Fondatorii în urmă cu aproximativ 20-22 de ani.

Ceea ce aveau înainte la nivel de tabieturi personale, de acum încolo nu vor mai avea, chiar dacă încă se mai duc la terase și beau bere și mănâncă mici sau mai știu eu ce…

Dincolo de temporarele restricții care au fost până acum, însăși linia temporală a națiunii române este deja schimbată.

Ca urmare, veți vedea că tot ceea ce se va petrece în România va duce la trezirea forțată a majorității românilor și la scara timpului acel moment este destul de aproape… Pentru că în tot răul este un bine și ceea ce aparent nu e bun, mai târziu se va dovedi că va fi fost de mare și mult folos.

Renunțați la iluziile voastre și vedeți-vă propriul Adevăr Interior… Acolo este adevărata Realitate, acolo în sufletul vostru, nu în mintea voastră.

Veți vedea în următorii 2-4 ani că tot ceea ce credeați că veți avea înapoi, după „p(l)andemie”, așa cum trăiați viața înainte, nu va mai fi posibil, deoarece văzând situația prin care cu toții am trecut, foarte mulți dintre voi ați cerut la nivel de suflet să se schimbe realitatea trăită. Iar asta a dus la modificarea liniilor temporale pentru majoritatea dintre voi, pornind de la nivel personal și până la nivelul colectivității românești. Și chiar dacă majoritatea dintre cei care au cerut nu au fost conștienți de o asemenea cerere, aceasta a fost preluată de Entitățile Divine ale Creatorului și plasată în viitoarea realitate care va fi, cel puțin pentru națiunea română.

De pe acum eu vă spunem să vă pregătiți pentru ceea ce va fi, deoarece odată cu intrarea definitivă a lui Pluton în Vărsător în ianuarie 2024, totul se va schimba din toate punctele de vedere.

Ceea ce a fost, nu va mai fi. Iar ceea ce va fi, este pentru cine va fi pregătit…

Așa că pregătiți-vă de pe acum să renunțați la ceea ce oricum, mai devreme sau mai târziu, va renunța la voi…

Articolul precedentUndele Omega și ascensiunea Sinelui Spiritual
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 169 – Septembrie 2021
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile