Dacă ne referim la domeniul undelor Gamma, ele se manifestă doar în cazul în care exersăm la modul sincron, cât mai multe arii cerebrale.

Trăim într-o societate care tinde să devină din ce în ce mai complexă în mod exponențial, pe măsură ce tehnologia face salturi calitative. Asta poate să se transforme la un moment dat într-un veritabil handicap pentru intelectul miliardelor de ființe umane, deoarece după cum se vede chiar în prezent, mintea umană deja este depășită de nivelul Inteligenței Artificiale.

De ce este o provocare pentru mintea umană? Deoarece marea majoritate a oamenilor gândesc cu zone separate ale structurii cerebrale. Se pare că cercetătorii și inventatorii se regăsesc în altă categorie, a celor care-și folosesc mai multe arii corticale simultan, ceea ce-i duce către nivelul undelor Gamma, dar nu integral. Atunci când un inventator proiectează ceva despre o nouă invenție, el își folosește mai multe arii corticale decât omul obișnuit, a cărui minte funcționează relativ disparat. Și dacă există o asemenea diferență între aceste categorii, și bineînțeles între multe altele, la ce folosește să cunoaștem despre asemenea chestiuni?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile