Folosirea undelor Gamma asigură transmiterea simultană, indiferent de spațiu și timp, a informațiilor în cel mai rapid mod posibil.

Știința modernă se apropie tot mai mult în ultimii ani de adevărurile Științei Spirituale. Spunem adevăruri deoarece acestea sunt multiple aspecte ale realității, și din acest punct de vedere ele se constituie în fragmente ce conțin fiecare câte o bucată din Ceea Ce Este – Realitatea.

Cercetările efectuate în ultimul deceniu îndeosebi de către unii psihologi, pentru a se edifica referitor la modul în care funcționează mintea umană, au pus în evidență un al cincilea nivel de unde cerebrale, respectiv undele Gamma. Ele au o frecvență cuprinsă între 33-100 Hertzi și reflectă acea stare de concentrare completă, atunci când de exemplu cineva are de rezolvat o problemă importantă căreia îi acordă toată atenția.

Vom vedea aici, că se manifestă un mic paradox, deoarece undele Beta, specifice gândirii active, merg ca frecvență până la 30-32 de Hertzi, și dacă această valoare este depășită, se instalează stresul, anxietatea, apare confuzia și dezorientarea și pot apare probleme de sănătate dacă persistă depășirea frecvenței menționate. Dar cum se face că dacă pragul de 30-32 de Hertzi este depășit, teoretic se intră în domeniul undelor Gamma, dar acestea presupun instalarea unei stări de contemplare într-o liniște interioară deplină, deci individul uman e complet relaxat. Și atunci ce se întâmplă? Este cumva un sens negativ al intervalului 32-40 de Hertzi desprins din starea undelor Beta Înalte, și unul bazat pe accesarea undelor Gamma?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile