Dincolo de frecvența de 50 de Hertzi, se află domeniul undelor Omega, detectabile doar într-un stadiu experimental.
Timp estimat de citire: 3 minute

Din perspectiva manifestării, undele Omega, ele se pot manifesta atât în starea de stază, cât și în starea de luciditate completă.

Existența noastră pe această planetă are două componente, de când e lumea și Pământul, vorba aceea… Una lumească, cu cerințele ei materiale și sociale, și una spirituală, cu aspectele ei legate de credință și Dumnezeu…

Din vremuri imemoriale Înțelepții spirituali cunoșteau despre faptul că ființa umană are mai multe nivele mentale de manifestare, și în prezent le știm care sunt – nivelele Alfa, Beta, Theta și Delta. Nu reluăm descrierea lor pentru că am mai scris în numerele din urmă și considerăm că ați rămas cu ceva informație despre ele. Însă ne vom ocupa în acest articol de undele cerebrale Omega, despre care am mai scris pe scurt, pentru a continua cu dezvăluiri importante și necesare evoluției noastre.

Dacă undele Gamma specifice domeniului 40 Hertzi – 50 de Hertzi au legătură cu stările extatice determinate de meditație și rugăciune, și cuprind multe arii cerebrale deodată, oare ce se întâmplă cu mintea și creierul uman când o asemenea barieră de 50 de Hertzi e depășită?

Articolul precedentSecretele creierului – neuroplasticitatea (III)
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 169 – Septembrie 2021
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile