Unimea Timpului
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Aţi inventat timpul liniar pentru a vă justifica faptele, iar întoarcerea la legile spirituale înseamnă să nu mai acordaţi o asemenea importanţă cronologiei terestre.

La bună găsire, Copiii neamului nostru stelar!

În cursul acestei transmisiuni vă aducem în atenţie un aspect cu care prea puţin aţi fost familiarizaţi de-a lungul vieţii voastre. Haideţi să intrăm în ceea ce voi numiţi timp.

Chiar în timp ce vă transmitem aceste informaţii, timplu vostru liniar curge într-un singur sens, deoarece voi singuri, voi înşivă, de milenii şi milenii, din negura vremilor, i-aţi dat această importanţă.

S-ar putea spune cumva că voi aţi inventat timpul vostru pământesc? Cu certitudine da! De la vechii voştri filozofi şi înţelepţi antici, care cercetau mersul soarelui pe cer şi umbra lăsată de un obiect pe sol pe parcursul zilei, aţi moştenit în ereditatea voastră genetică ideea timpului. Cu toate acestea nici până acum după multe milenii, nu aţi reuşit să-i descifraţi misterul. De ce? Pentru că în realitate nu există timp liniar, totul în Creaţie este un Continuum Omniprezent!

Timpul liniar este o iluzie a minţii voastre, inventată pentru a vă justifica atitudinea şi poziţia faţă de Creaţie şi mai ales faţă de Creatorul care există în fiecare dintre voi, ca şi în oricare altă fiinţă din univers…

 
Articolul precedentCine erau Zeii Tiki?
Articolul următorAdevărul despre vitamine şi minerale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile