Facebook Astral este un subiect pe care se pot scrie multe volume cu tentă ezoterică

În plan astral, există Facebook (Instagram, Twitter….), iar dinamicile sunt mult mai complexe decât interfața informatizată de pe ecranul fizic.

Am văzut în prima parte în mod redus la esență cum sunt animate dimensiunile intermediare în cazul creației fizice, aliniate sau nu cu tema cauzală a sufletului și grupurilor de suflete.

Să mai contemplăm câteva idei înainte de a vedea cum influențează universurile, paradigmele și divertismentul digital evoluția umană înv plan fizic.

Un termen foarte folosit este cel de „matrice”. Este celebru și filmul cu același nume. Să vedem câteva detalii despre matrici.

În primul rând, pentru cine are o cultură matematică de bază, o matrice are o dimensiune spațială care este populată de parametri. În matematicile clasice, avem de regulă două dimensiuni ale matricilor (similare tabelelor), populate de parametri (sau constante). Dar, în matematicile dezvoltate, putem asocia matricilor mai multe dimensiuni, iar parametrii pot să fie chiar variabili neliniar. Dar, nu dorim să scriem un articol despre matematică.

Să asociem atunci matricile unor medii parametrizate ale conștiinței. Avem astfel matrice 3D, matrice 4D, matrice 5D și așa mai departe. Când un suflet atinge o anumită vibrație, se conectează la matricea superioară, ceea ce deschide noi cai de percepție, conștientizare și manifestare, superioare în dinamică și complexitate față de cele precedente.

Matricile de conștiință au dimensiuni spațiale, iar parametrii sunt vii (au și ei conștiență și conștiință), fiind animați de ființe specializate, fără liber arbitru, asignate pentru aceste misiuni de către Creator.

Matricile 3D pot fi asociate unei forme cubice care simbolizează latentă și stabilitate (repetabilitate). Ea asigură integrarea celor trei dimensiuni ale spațiului dimensional în realitatea percepută, precum și parametri ai conștiinței/conștienței ce funcționează la această vibrație. Atragem atenția că nu este ca și cum Universul fizic are formă cubică. Vorbim de matrici de conștiință și conștiență, care asigură parametrii percepției, interpretării și interiorizării aspectelor conștientizate, împreună cu dinamici de evoluție la nivelul respectiv de densitate.

Matricile de conștiință pot fi punctuale (singulare), liniare, discoidale, cubice, ovoidale, sferice, în formele platonice dodecaedrice, icosaedrice și multe alte forme, în funcție de numărul de dimensiuni asociate acelui spațiu, parametrul temporal, dinamică spațiu-timp sau timp-spațiu și o mulțime de alți parametri.

Ne vom opri aici cu explorarea cadrului mai larg și revenim la universurile, paradigmele (temele) și divertismentul digital.

Să considerăm exemplul unui joc pe calculator. Avem un spațiu (prin interpretare), avem parametri asociați care guvernează mișcarea și interacțiunile, apoi avem entități care populează acest spațiu. Entitățile digitale sunt vii și devin animate atunci când jocul este lansat în conștientă colectivă, iar jucătorii fizici direcționează energia lor către entitatea/entitățile care constituie eroii (avatarii) jocului. Foarte important de reținut, entitățile digitale, ca forme gând și holograme, rămân vii și când jocul nu este jucat.

Putem concluziona că jocul reprezintă un mic univers, în care există spațiu (dimensiuni), legități și entități. Dacă jocul este unul care se joacă în rețea de mai mulți jucători, avem energie mai multă infuzată și complexitate mai mare.

Așa cum am arătat în prima parte, orice creație fizică începe ca proiect în planul mental/astral și este materializată în timp în plan fizic. Cu alte cuvinte, un joc pe calculator în plan fizic are că precursor un joc în planul mental/astral.

Putem face analogia cu o lupă ce concentrează lumina într-un punct. Parametrii lupei sunt conturați de legități, lumina asigura fluxul și energia, apoi, prin focalizarea luminii/energiei prin filtrul legităților (lupa), apare un punct de energie concentrată, o microrealitate sau subplan. Acel punct influențează realitatea mai mare. Se pot chiar aprinde materiale prin concentrarea luminii soarelui printr-o lupă.

Putem extinde ideea de la un simplu joc, care este jucat sau nu în diverse momente, la realități virtuale, augmentate, rețele de socializare, metaversuri și alte dezvoltări digitale.

Ce au ele în comun? Spațiu, dinamică bazată pe legități, avatari (reprezentări virtuale ale participanților) și suficiente metode pentru ca energia oamenilor să animeze permanent acest mediu.

Această este rețeta perfectă pentru crearea unui subplan astral, în care legitățile astrale sunt particularizate conform limitărilor jocului/paradigmei digitale, generând spațiu, viață virtuală și dinamică într-un mod controlat.

Organizarea IT structurată bazată pe spațiu și legități ce asigură predictibilitatea, urmând o paradigmă (tema), împreună cu direcționarea energiei animatorilor (participanților fizici), determină formarea universurilor astrale holografice, în formă de sub-planuri.

Practic, subplanul astral, bazat pe șabloanele mentale ale legităților, este creat înainte de eliberarea jocului (divertismentului, metaversului, filmului) pe piață, apoi energia utilizatorilor animează planul, susținând entități mental/astrale vii. În cuvinte mai simple, avem înainte un joc, film, animație, realitate virtuală, realitate augmentată, metavers în planul astral (și mental), apoi un paralelism al dezvoltării mental/astral/fizic pe măsură ce acestea sunt actualizate și perfecționate. Abia la sfârșit, după ce formele astrale și mentale au fost desăvârșite, după ce pașii intermediari de implementare fizică au fost urmați, avem formă fizică finalizată (produsul digital pe suport fizic).

Revenind la prima parte a articolului, planul astral este ciorna creației fizice prin subdomeniile sale destinate acestui scop. Ca urmare, putem spune că există o dinamică în dublu sens între planul fizic și cel astral (și mental) din punct de vedere al creației, prin puntea emoțională și mentală. Altfel, nu ar există dezvoltarea cunoașterii (empirice) și a tehnologiei în plan fizic.

Astfel, subplanurile astrale ale paradigmelor digitale influențează ceea ce se întâmplă în plan fizic. Un sub domeniu este reprezentat de filme și benzi animate, vizualizate de către un număr semnificativ de oameni.

Se spune că în astfel de filme omenirea a fost avertizată de diverse evenimente, unele catastrofice. Dar, merită să ne întrebăm de asemenea dacă nu cumva energia direcționată în mod subconștient către acele secvențe de film nu a contribuit la precipitarea din plan astral a evenimentului fizic.

Nu trebuie să ne gândim prea mult ca să ne dăm seama că actorii ce doresc să direcționeze evoluția umană conform intereselor lor se află în spatele dezvoltării digitale a tehnologiei, mai ales a celei de divertisment, care atrage multă atenție și energii dense (ceea ce nu înseamnă că nu există și produse cu adevărat utile și benefice trupului și sufletului).

Dacă vom considera realitățile augmentate (suprapuneri virtuale peste fizic), sau realitățile virtuale (metaversurile) care conțin biofeedback și entități avatar asociate participanților, vom realiza că acestea au un impact și mai puternic în plan fizic.

Bun, dar vă puteți întreba: Este Spiderman virtual capabil să se arate în plan fizic, să plutească printre zgârie nori agățat de firele plasei sale?

Aici trebuie să menționăm că dacă există o compatibilitate logistică între personajul virtual și parametrii săi cu parametrii mediului fizic împreună cu egregorii conectați, este foarte posibil ca un personaj virtual să apară în fizic, animat de o entitate fizică, umană sau nu (de exemplu Moș Crăciun, animat de foarte mulți oameni, sau, cu o tentă mai exotică, temutul chupacabra).

Dacă nu există această compatibilitate, iar energia direcționată către elementul virtual este suficient de mare, în planul fizic se poate manifestă un fenomen de mimetism. Cu alte cuvinte, nu chiar un spiderman, ci o specie de păianjeni neobișnuită într-un oraș aglomerat.

Să mai dăm un exemplu de mimetism interdimensional. Să spunem că cineva care are dificultăți financiare sau are nevoie de bani, se gândește asiduu la o sumă care îi va reveni, după ce a vizionat de multe ori, cu entuziasm, filmul „Secretul”. Zilnic, acea persoană animează în planul astral, prin imaginație, vizualizare și afirmații, dezvoltarea respectivă.

Dacă există acea compatibilitate (aliniere a șablonului cauzal și a logisticii dimensionale), se va manifesta rezonanța în plan fizic, iar omul respectiv va primi o sumă de bani, în formă imaginată sau altă asemănătoare.

Dacă nu există compatibilitate, mai ales dacă tema cauzală a sufletului nu permite o astfel de dezvoltare în acel moment, se va manifesta mimetismul, acesta fiind o formă de descărcare în fizic într-o manieră compatibilă a energiei acumulate în plan subtil. Cum? Omul poate primi un e-mail înșelător, în care este anunțat că a primit suma respectivă ca premiu, dar trebuie să contacteze pe cineva, să trimită anumite taxe, pentru a putea intra în posesia premiului.

Dacă omul nu se trezește, el trimite taxele, iar persoana de contact dispare. Așa se manifestă mimetismul interdimensional atunci când tema cauzală este incompatibilă cu dezvoltarea respectivă. Dacă omul se trezește și își dă seama de golul din spatele proiectului, fie trecând sau nu prin acea schemă, atunci apar potențiale că el să evolueze.

Să mai explorăm pe scurt anumite aspecte ale rețelei Facebook. Există un Facebook astral mult mai complex decât cel fizic informatizat.

De ce este mai complex? Să spunem că cineva apreciază o postare folosind interfața software a rețelei de socializare. Apare acel simbol vizual sub postare, iar creatorul postării se bucură de aprecieri.

Dar, în plan mental și astral lucrurile sunt mult mai complexe. O apreciere, cu energie asociată, poate să se manifeste fără ca acest lucru să fie marcat prin folosirea simbolului respectiv. Poate de asemenea să fie făcută din simpatie (adulatie, imitație…), chiar dacă persoană care apreciază nu rezonează cu acel conținut. Sau, poate să fie făcută pentru încurajare, din prietenie, fără a fi apreciat în mod deosebit conținutul. Sau, multe alte motive paralele cu o apreciere reală.

Sunt de asemenea persoane numite de obicei „lideri de opinie” care, de regulă, nu încurajează discernământul celor care îi urmăresc, ci stabilesc cu fermitate puncte de vedere, bazându-se pe iluzoria charismă digitală a adulației fără conștientizare. Acești oameni, „lideri de opinie”, au de multe ori entități atașate, datorită slăbiciunii ego-ului alimentat de aprecieri automate. Apreciind postările respective din alte motive decât cel autentic, rezonanță, cei care urmăresc pot prelua entități în mod inconștient (subconștient), cedându-și puterea, energia și potențialul de evoluție.

Motivul pentru care am explorat succint aceste dinamici ale rețelelor de socializare este pentru a sugera discernământ față de activitatea digitală (metaversică). O apreciere trebuie clar conturată mental înainte de a fi marcată fizic, deoarece în plan astral aceasta are efect, chiar dacă în plan fizic, receptorul aprecierii poate interpreta mai mult sau mai puțin corect ceea ce primește. Cu alte cuvinte, aprecierea este conform calității conținutului, este pentru încurajare (chiar dacă nu există rezonanță totală cu acel conținut), sau multiple alte motive.

În plan astral, există Facebook (Instagram, Twitter….), iar dinamicile sunt mult mai complexe decât interfața informatizată de pe ecranul fizic. Prin acea rețea, care poate fi explorată în astral, circulă energii, entități, sunt create corzi și, dacă folosim termenul de junglă, nu suntem departe de adevăr.

Facebook Astral este însă un subiect pe care se pot scrie multe volume cu tentă ezoterică și, posibil să revenim asupra sa cu altă ocazie. Până atunci, discernământul, conștientizarea fiecărei interacțiuni și claritatea sunt sugerate ca priorități.

Am menționat toate acestea pentru a asista la sporirea conștientizării influenței tehnologiei digitale în evoluția umanității. Acest articol a fost provocator, în sensul de a explora o anumită complexitate folosind un limbaj cât mai simplu. Vom reveni asupra subiectului IT Astral cu alte ocazii.

Următorul episod<< Universurile digitale și subplanurile astrale (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Universurile digitale și subplanurile astrale
Articolul precedentEste posibilă călătoria în timp?
Articolul următorCap Compas – Viitorul! (I)
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile