Facebook Astral este un subiect pe care se pot scrie multe volume cu tentă ezoterică

Există mari Maeștri care pot să materializeze aproape instantaneu în plan fizic, ei fiind aliniați perfect cu planul cauzal, având nivelul de conștiință și (implicit) energia necesară pentru aceasta.

Planul astral, mai exact subdomenii ale sale, reprezintă ciorna creației în dimensiunile dense. Deasupra planului astral, în zona superioară a celei de a 4-a dimensiuni, se află planul mental, un plan al ideilor și conceptelor.

Dacă ar fi să considerăm ideile ca fiind semințe în planul mental ale creației dense, planul astral (subdomenii ale sale) ca fiind o ciornă spațială holografică a creației dense, iar cerneala cu care scriem ideile ca provenind din energie eterică vitală, ar fi probabil o analogie sugestivă pentru a înțelege cum animăm dimensiunile în scopul de a crea în dimensiunea fizică.

Trebuie să menționăm că deasupra dinamicii creative descrise mai sus, se află temele planului cauzal, a șasea dimensiune. Creația fizică poate să țină cont de tema cauzală a sufletului, conturată de contracte de suflet, karma și cele asociate, sau poate să fie în afara acestui domeniu.

În cazul în care creația în plan fizic este în aliniere cu tema cauzală, energia curge fluent și totul se întâmplă în acord cu binele mai înalt, indiferent ce formă ia în planul fizic. Dacă însă creația în plan fizic nu este aliniată cu tema cauzală a sufletului (grupului de suflete) respectiv, atunci lucrurile merg mai greu și pe un drum care până la urmă se închide într-un fel sau altul. Chiar dacă pot exista cazuri în care creația fizică pare de succes, dacă sufletul nu converge evolutiv spre tema sa cauzală, creația se erodează și chiar pare a se întoarce împotriva sa.

Să revenim pe scurt și foarte la esență asupra procesului creației în plan fizic. În primul rând, omul are o idee care evoluează într-o colecție de idei asupra a ceva ce dorește a crea. Sămânța mentală astfel sădită în planul mental generează o hologramă în plan astral. Holograma nu este la început foarte clar definită, poate fluctua și se poate modifica, așa cum se întâmplă pe o ciornă la un examen.

Cu timpul, holograma devine din ce în ce mai clar definită, se combină de asemenea și cu alte holograme ale altor creații asociate, apoi, dacă are suficientă energie și colaborare în plan fizic din partea celorlalte suflete și egregoare implicate, ea activează matricea planului fizic și totul se materializează.

Vedem așadar că planul astral este ciorna spațială a schițelor creației în plan fizic, iar când se ajunge la prototip, cu energia vitală (eterică) și energii mental/astrale, dar și forțe cauzale implicate, prototipul se materializează în plan fizic în timp.

Există mari Maeștri care pot să materializeze aproape instantaneu în plan fizic, ei fiind aliniați perfect cu planul cauzal și având nivelul de conștiință și (implicit) energia necesară pentru aceasta. Viziunea lor proiectează tiparele cauzale (proiectul cauzal), apoi tiparul eteric și schița astrală, iar conștiință și energia lor activează matricea fizică imediat. Nu ar trebui să mire pe nimeni dacă un astfel de Maestru materializează în câteva secunde un pandantiv pentru un discipol de-al său, acționând că obiect de putere pentru a-l asista pe novice în evoluție.

Așa cum materia eterică subtilă poate fi condensată de Maeștri (sau folosind tehnologie avansată) în materie fizică, după un tipar cauzal, mental, astral, se poate proceda și invers, dematerializând obiecte fizice și trecându-le în plan subtil eteric (sau ascunzându-le în subzone ale planului astral, în decalaj de fază față de fizic, așa cum am explicat în alte mesaje). Sper că această introducere foarte sintetizată, pentru simplitate, să ajute la conturarea unei imagini asupra modului cum sunt folosite dimensiunile apropiate planului fizic pentru creația fizică.

În a doua parte, vom explora influența divertismentului și a dezvoltărilor universurilor și paradigmelor digitale asupra planului astral și, implicit, asupra evoluției în plan fizic.

Următorul episodUniversurile digitale și subplanurile astrale (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Universurile digitale și subplanurile astrale
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 173 – Ianuarie 2022
Articolul următorAdio, Arhoni!
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
3 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile