Această cursă după artefacte extraterestre reprezintă, dincolo de scena lumii, o goană nebună după supremația tehnologică, pe care unele state ar vrea să o dețină.

Societatea noastră a devenit plină de lucruri care mai de care mai spectaculoase sau care stârnesc curiozitatea prin felul în care funcționează. Cu toate acestea, prea puțină lume își dă seama că peste 70% dintre gadgeturile care au apărut pe piață în ultimele 3 decenii sunt produse obținute în urma studierii și fabricării prin inginerie inversă a unor artefacte de origine extraterestră, aflate în posesia armatei americane, dar și a altor grupuri care au interese majore pe planetă.

Miniaturizarea electronică bazată pe nanotehnologie permite în prezent, de exemplu, fabricarea de inele smart care, odată puse pe deget îți monitorizează pulsul, tensiunea și alți factori importanți ai stării de sănătate. Asemenea performanțe – ca și altele din domeniul computerelor – au fost posibile datorită aplicării unor segmente din rămășițele provenite de la multe nave extraterestre, care fie s-au prăbușit, cum au fost cele de la Roswell din Statele Unite, fie au fost avariate deliberat și oferite pământenilor de către rase precum Micii Cenușii sau alte specii de Cenușii din galaxie. Prin desprinderea multor segmente din componentele acelor nave extraterestre, mai exact din partea lor de tehnologie, au fost luate și studiate părți ale etajelor funcționale care îndeplineau diverse funcții. Așa s-au inventat în anii 70 computerele, la fel, s-au inventat apoi ceasurile electronice, apoi bateriile alcaline, apoi tot felul de obiecte electronice de uz casnic dar și industrial, de dimensiuni mici și medii, cum ar fi de exemplu dispozitivele de măsurat din chimie, fizică, geologie și electronică, care tind să fie tot mai mici și tot mai supertehnologizate. Asta este datorită aplicării acelor părți din tehnologiile găsite în navele extraterestre.

De aceea și la ora actuală, multe state au programe secrete prin care urmăresc să intre în posesia câte unui artefact extraterestru. Au existat cazuri în deceniile trecute, cum este cel din Rendlesham – Anglia, unele nave extraterestre au fost găsite prăbușite prin zone de pădure sau semi deșertice, ca în Nevada, în Statele Unite, ori în Kecksburg – Pennsilvania, și armata a preluat operațiunile în secret pentru a recupera asemenea epave, care ulterior au fost duse în hangare secrete și studiate pentru a fi desfăcute bucată cu bucată, copiind tehnologia prin inginerie inversă. Pe unele din asemenea nave extraterestre au fost găsite semne și simboluri foarte stranii (vezi foto – cazul Kecksburg), însă cu certitudine suntem convinși că specialiștii din armatele respective au putut cumva să descifreze ce semnificație au ele.

Însă această cursă după artefacte extraterestre reprezintă, dincolo de scena lumii, o goană nebună după supremația tehnologică, pe care unele state ar vrea să o dețină. Se zvonește, de exemplu că un tip de rachetă pe care-l au rușii și care nu poate fi detectată de armamentul american, ar fi de proveniență pleiadeană ca tehnologie. De asemenea, armata americană are tehnologie 8G deja, care este ținută la secret, și cu care pot influența în orice moment orice zonă a lumii din punct de vedere al stării vremii. Faptul că în urmă cu 2 ani Pentagonul a dat undă verde către opinia publică, recunoscând oficial că există fenomenul OZN, confirmă fără dubii că toate statele dezvoltate ale lumii – Statele Unite, Franța, Anglia, Germania, Italia, Canada și inclusiv China, poate mai sunt și altele, se află într-o concurență nebună pentru găsirea de cât mai multe asemenea artefacte, din care să extragă prin inginerie inversă tehnologia respectivă, pe care apoi să o utilizeze ca „armă” pentru supremație politică, economică, financiară etc. Asta arată că dincolo de atmosfera Pământului există la fel o concurență și un conflict între alte civilizații. Galaxia e în război?!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Heinzl Daniela -Liliana

Va Multumesc ca sunteti!