Timp estimat de citire: 2 minute

Este necesar să vă pregătiți pentru o și mai amplă scindare socială decât a existat până acum.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Parcursul vostru actual devine tot mai interesant, pe măsură ce vă apropiați calendaristic dar și astronomic de 2022. Este un an plin de energii intense, care vă vor solicita din plin din toate punctele de vedere.

Vă aducem în atenție o abordare mai puțin obișnuită, cu ajutorul căreia să vă ghidați existența în vremurile care vin. Ca să nu vă încărcăm cu prea multă informație, vă ducem înapoi în timp doar puțin, în anul 2020, adică cel trecut. Este important să puteți privi viața, prin prisma cifrelor anilor, ca pe niște suișuri și coborâșuri, ori mai simplu spus, ca pe vârfuri și văi ale vieții voastre. Începând cu cifra 0 către 9, energiile și aspectele vieții cresc, pentru a reveni apoi către 0. Căci dacă veți observa, după cifra 9 lucrurile se repetă prin adunarea câte unei cifre, dar de fiecare dată, e aceeași chestiune.

Anul 2020 a fost unul solicitant, dar 2021 a fost și încă este mai solicitant. 2020 a fost un an în care lucrurile au oscilat oarecum asemănător, după un vârf 2 a urmat unul de 0 și din nou la fel până s-a finalizat către 2021. Acesta a fost în prima parte a sa identic cu 2020, un 2 și un 0, aparent la jumătatea acestui an lucrurile păreau că se vor liniști. Dar a urmat a doua jumătate a acestui an, adică „21”, care înseamnă iar un vârf – 2 -ul, dar și o ușoară scădere reprezentat de 1. Dar spre deosebire de „20” anului trecut, „21” cu acest 1 la urmă arată o creștere a intensității situațiilor față de 0 al celui deal doilea „20” al anului trecut.

Iarăși spunem că 2021 este cumva un an mai ușor decât 2020, deoarece s-a trecut de la 0 la 1, revenirea din vârful reprezentat de 2 către 1 fiind mai ușor de suportat decât revenirea de la 2 către 0. Ca urmare vă așteaptă anul 2022, cu trei de 2, deci curba descendentă din „vârf” către „vale” va fi stagnantă, dar asta nu presupune că lucrurile se vor derula mai ușor decât acum. Căci 2-ul reprezintă și împărțeala, dar și condiționarea, și este necesar să vă pregătiți pentru o și mai amplă scindare socială decât a existat până acum. Dacă în 2020 omenirea era oarecum într-un echilibru din punct de vedere al reacției față de ceea ce se întâmpla, adică pasivitate, în 2021 acest 1 din coadă a determinat reacțiile sub forma protestelor în raport cu 2 care înseamnă scindare. Iar 2022 va aduce de două ori mai multă scindare din perspectiva acestor lucruri.

Așadar în funcție de nivelul vostru de evoluție și de vârsta pe care o aveți, analizați-vă și proiectați-vă cum vreți să fie anul 2022 în plan personal. Căci poate fi foarte roditor, dacă-l folosiți cu înțelepciune și credință autentică în Divinitatea Creatoare din voi înșivă.

Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedentSuflul Creației
Articolul următorBătălia Raselor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile