Vaccinuri, Imunizarea Pământului
© Pixabay

Vindecarea nu funcţionează dacă nu există INTENŢIE.

Asta ne mai lipsea acum, să ne certăm pe vaccinuri că în rest, am căzut de acord la toate problemele omenirii. Dragilor nădragilor, eu vă întreb aşa: tu ţi-ai introduce în corp nişte ingrediente super controversate pe care de-abia le poţi pronunţa fonetic? Dacă răspunsul este categoric DA, atunci eu îţi spun felicitări, ai foarte mult curaj!

Şi nu sunt ironic.

Am crescut cu prea multe conspiraţii încât să cred că o industrie de 1 trilion de dolari anual, care pare interesată mai mult de oamenii sănătoşi decât de cei bolnavi, îmi vrea deodată binele.

Eu înţeleg că progresul necesită sacrificii, dar ce fel de progres mai e ăla când încălcăm liberul arbitru al unui suflet? Uite ştii ce, trebuie să bagi chestia asta în tine chiar dacă nu-ți convine.

Mai adineauri circula un filmuleţ viral pe social media în care ni se spunea practic de la obraz, că dacă nu vrei să te vaccinezi, fă-o măcar pentru ceilalţi. Probabil în speranţa că astfel, bolile din trecut (sau din prezent) nu se vor mai întoarce şi vom trăi cu toţii fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Dar eu stau şi mă întreb, care trecut?

Se pare că umanitatea s-a descurcat să supravieţuiască de mii de ani şi fără vaccinuri şi până la urmă pe bune, cât de mult vreţi să trăiţi? Sau mai ales, cât de mulți vreți să trăiască? Nu v-ajunge şi-aşa că suntem 7-8 miliarde pe planetă şi ne înghesuim toţi doar în câteva oraşe?

Nu erau fanii darwinişti – evoluţionişti – elitişti cu “supravieţuirea celui mai adaptat”? Păi dacă tot ne-am adaptat atât de bine ce-ar fi ca toată omenirea să beneficieze mai întâi de canalizare şi apă potabilă şi după ne ocupăm şi de vaccinuri. Şi oricum nu vă faceţi griji, avem microcipuri RFID şi naniţi, iar astea tot injectabile sunt.

E o chestiune de timp până când va veni vreo “autoritate” să-ţi spună că dacă nu-ţi tragi subcutanat microcipul te izolăm din colonie. Dar cine ştie, poate aşa te alegi cu superputeri! Sau uite, ceva şi mai tare. Un vaccin de imunizare pentru Pământ împotriva ”dăunătorilor”!

Nu spun că vaccinurile nu funcţionează, funcţionează. La cât de deştepţi suntem am putea să facem un vaccin chiar şi împotriva prostiei dar lumea are nevoie de prostie. Doar nu vreţi să se desfinţeze majoritatea joburilor?

Buun, acum să trecem la chestiile ezoterice care vă plac cu adevărat.

În primul rând un om sănătos (şi la cap şi la trup) nu are nevoie de breşă în sistemul său imunitar pentru a-şi menţine sănătatea intactă. Pentru un om sănătos, vaccinarea ar suna ca şi cum i-ai spune să-şi instaleze un virus mic pe calculator în speranţa că astfel va deveni imun la alţi viruşi din exterior, cu toate că el are deja firewall şi anti-virus instalat (sistemul imunitar propriu). Într-adevăr, nu e cea mai bună comparaţie, lumea biologică este mult mai complexă, dar noi încă nu cunoaştem suficient, acesta e adevărul.

De-abia începem să descoperim procesele ADN-ului şi cu atât mai mult trebuie să fim conştienţi că orice substanţă introdusă în corp are potenţialul de crea mutaţii la nivel genetic.

Ca să nu mai spun că suntem total lipsiţi de graţie atunci când vine vorba de a ne trata suferinţele. Deschide tu acum un subiect “pro” sau “contra” vaccinare să vezi ce fel de reacţii primeşti din partea celorlalţi.

Trăim între radiaţii nocive, poluăm prin propriile gânduri emise în noosferă (care apoi se întorc la noi), mâncăm toate rahaturile procesate şi ne otrăvim lent, în numele ştiinţei. Uitaţi-vă numai câte alergii apar.

Deocamdată, nimeni nu se poate bucura de sănătate deplină pentru că acesta este nivelul de conştiinţă colectiv. Chiar şi cei care ajung la un nivel de conştiinţă ridicat dincolo de 5D (Unitate şi Iubire) pot fi afectaţi la nivelul corpului fizic de diferite dezechilibre deoarece partea trupească face parte din “supa” biogenetică a umanităţii. Cu alte cuvinte, genomul uman este o mare familie interconectată la nivel cuantic şi atât timp cât va exista suferinţă la nivel colectiv nimeni nu se va bucura de o sănătate deplină. Aşa că să ne liniştim.

atât timp cât există suferinţă la nivel colectiv, nimeni nu se va bucura de sănătate deplină.

Cum spuneam, vin schimbări. Mari.

Vindecarea este un proces activ la care trebuie să participe atât vindecătorul cât şi cel care vrea să fie vindecat.

Nu te aştepta să primeşti nişte pasenţe magice, vreun vaccin minune sau vreo pastilă “homeopatentată” şi să te trezeşti reparat. Lucrurile nu funcţionează dacă nu există INTENŢIE.

Poate sună un pic amuzant, dar ce-ar fi cu prima ocazie când faci cuiva un vaccin, să-l întrebi: Îmi oferi permisiunea de a-ţi modifica ADN-ul? Fă-i să verbalizeze. Mai mult ca sigur că vor spune “Da”, altfel poate nici nu s-ar fi aflat acolo, dar pentru simplul fapt că îşi vor auzi cu voce tare propriile cuvinte, vindecarea va fi pusă în mişcare încă de la nivel eteric. Vibraţia va reverbera în propria lor aură.

Dar ce-ar fi dacă apoi aţi întreba ceva de genul: Înțelegi că numai Tu ești responsabil/ă pentru ceea ce are loc în corpul tău? Hmm, cum ar fi asta?

Heh, Vindecătorii…

Vindecătorii sunt Luminători care au darul acesta de a vindeca prin atingere fizică sau doar prin simpla lor Prezenţă. Dar în momentele lor de singurătate, atunci când nu se uită nimeni, au momente când se simt vinovaţi. Se simt vinovaţi pentru că nu pot salva pe toată lumea. Adeseori se îndreabă în sinea lor dacă fac cu adevărat un bine planetei.

Dacă eşti un astfel de vindecător, să ştii că te aşteaptă o legiune de îngeri gata să te înfăşoare în braţele lor şi să-ţi spună: Habar n-ai cât de mult bine faci!

Ori de câte ori îţi pleacă o fiinţă vindecată, cu o biologie îmbunătăţită, însăşi Gaia se schimbă.

Orice pas pe care-l facem cu integritate şi conştienţă spirituală ajută planeta. Ai ieşit să iei pâine, ai spus o mică rugăciune în gând, ai ajutat planeta. Te opreşti 5 minute din superocupaţia ta, meditezi cu gândul la pace, ai ajutat planeta. Îţi priveşti în ochi duşmanul, îl pui în Lumină, îl baţi pe spate dacă e nevoie, ai ajutat planeta.

A venit timpul să dansăm cu suferinţa. E timpul să ne luăm Puterea înapoi… pentru Noul Pământ.

Aminom.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?