@ Stockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

2020 este un an extrem de solicitant, pentru toată lumea.

Numerologic vorbim despre un an palindromic, deoarece dintr-o parte în alta și invers avem aceleași cifre, 0 și 2, care se repetă simetric.

Vibrația anului 2020 este una de 4, și cea mai vibrantă lună a acestui an este a 4-a, respectiv zodia Racului din perspectiva astrologică.

Avem 2 cu 2, ceea ce înseamnă față în față cu propriul inamic interior, dar și cu destinul. 2 se referă la despărțire, la împărțire, la multiplicare, dar și la separare, generozitate, dezvoltare toate acestea împreună cu altul/alții.

Pe de altă parte, 2 + 2 = 4, iar 4 aduce multe posibilități de toate felurile tuturor. 4 obligă la asumarea responsabilității, dar dacă acestea nu sunt asumate, atunci rezultatele așteptate nu vor veni. 4 este un număr emoțional, fiind legat de a patra zodie, Racul – familia, banii, resursele, maternitatea, casa, pământul, fertilitatea, bunurile avute în comun, afacerile.

Ziua de 02.02.2020 este un transformator ridicător de vibrații, fiind un cap de pod pentru evenimentele ce vor veni ulterior. Suma acestei zile este 8, care înseamnă acumulare de toate felurile, îndeosebi de bani și de bunuri materiale ce trebuie gestionate foarte bine. Asta nu înseamnă că în această zi de 02.02 vor pica bani din cer. Nu! Este vorba de oportunitățile ce apar de-a lungul acestei zile, acestea vor putea fi folosite ulterior cu chibzuință și pricepere.

Vibrația zilei de 02.02.2020 va fi una intensă, și va fi resimțită din plin la nivel emoțional în primul rând, prin tot felul de situații al căror rol este acela de a ne aduce ceea ce a rămas karmic nerezolvat, dar și de a planifica judicios tot ce avem de realizat până la finele lui 2020.

Și ca înțelegem cum vor funcționa lucrurile, iată și aspectele.
Cifra anului fiind 4, vom lua fiecare lună prin raportare la 4.

Ianuarie – 4 cu 1: lumea la nivel mondial a trebuit să ia o decizie referitor la coronavirisul gripei. În plan individual, oamenii au luat decizii importante și au făcut alegeri tranșante.

Februarie – 4 cu 2: o lună în care se vor împărți soluții în comun la nivel mondial. La nivel individual, indivizii trec prin situații care-i obligă să și împartă, dar să și renunțe la vechi cerințe și planuri.

Martie – 4 cu 3: intervin factori mediatori la nivel mondial în domeniul sănătății, finanțelor mondiale și al comerțului. Se schimbă centrele de greutate economice. Individual, se planifică obiective pe termen mediu.

Aprilie – 4 cu 4: se echilibrează lucrurile la nivel mondial aproape din toate punctele de vedere. Individual, oamenii se aleg cu bani mai mulți, cu moșteniri, dar vor trebui să renunțe la egoism, altfel nu se leagă nimic.

Mai – 4 cu 5: la nivel mondial se schimbă lideri, centre de influență și au loc răsturnări spectaculoase de situații. Pe plan personal, relația cu copii devine prioritară. Mulți își schimbă locul de muncă, deci și posibilitățile.

Iunie – 4 cu 6: multe țări ale lumii vor coopera mai strâns în domeniul sănătății. Comerțul cu bunuri de consum va crește vertiginos. În plan personal, lumea se va preocupa mai mult de sănătate și de înțelegerea factorului de cooperare – munca în echipă.

Iulie – 4 cu 7: se vor stabili reguli comerciale noi la nivel internațional. Pe plan individual, mulți se vor căsători, vor demara afaceri pe cont propriu sau în asociere, dar atenție la ispitele bănești.

August – 4 cu 8: pot apare conflicte la nivel mondial între corporațiile private și centrele de putere financiară oligarhice. Sunt asumate responsabiltăți care pot destabiliza balanța economico-financiară a lumii. Pe plan personal, vor exista rupturi, despărțiri, divorțuri multe, crize financiare, dar și recompense neașteptate.

Septembrie – 4 cu 9: la nivel mondial se fac concesii foarte importante care vor reconfigura evoluția globală. Pe plan personal, trebuie făcute anumite sacrificii pentru câștiguri și avantaje ulterioare. De asemenea este o lună în care este bine să fie finalizate acele lucruri ce țin de orice fel de datorii și proiecte.

Octombrie – 4 cu 10: este o lună de-a lungul căreia se vor petrece schimbări foarte importante în relațiile de putere dintre statele cele mai importante ale lumii. Pe plan personal, pot apare oportunități pentru un job nou, schimbare de profesie, de statut social, de statut financiar dar și pentru obținerea acelor rezultate așteptate de ani de zile.

Noiembrie – 4 cu 11: la nivel global pot apare conflicte legate de resurse și de zone de influență economică. Pe plan personal, este o lună în care este bine să fie evitate orice fel de conflicte, prioritară fiind rezolvarea acelor probleme financiare avute împreună cu alții. O lună decisivă pentru stabilirea obiectivelor pe termen mediu și lung.

Decembrie – 4 cu 12: activitatea economică globală intră într-o fază de echilibru între marile puteri ale lumii. Pe plan personal, mai multă chibzuință în gestionarea problemelor și resurselor proprii este binevenită. Este necesară consultarea cu o a treia persoană pentru a lua cea mai bună decizie, indiferent de domeniu și de problemă.

Află mai multe despre palindromul din 02.02.2020

În concluzie 2020 este un an extrem de solicitant, pentru toată lumea, iar vibrația sa sub forma cifrei 4 va obliga pe toată lumea, de la nivel global la cel individual, la o transformare profundă pentru atingerea acelei maturități necesare îndeplinirii obiectivelor ce țin de evoluția noastră ca civilizație.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?