© Wikipedia
Timp estimat de citire: 2 minute

Preocuparea voastră pentru viitor, pentru a ieşi din această linie temporală cauzată de evenimentele unui trecut traumatizant, este determinată de venirea voastră dintr-o omenire a viitorului.

La bună găsire, copii ai neamului nostru!

Continuăm să vă transmitem informaţii folositoare pentru evoluţia voastră, şi vă spunem acum că ne vom referi la voi cei ce veniţi din viitor, voi ce trăiţi în prezent.

Poate veţi fi surprinşi să percepeţi că ne referim chiar la unii dintre voi, care citiţi aceste informaţii transmise de noi. Mulţi dintre voi consideraţi că veniţi din vieţi anterioare, în care aţi trăit tot felul de experienţe, şi ideea asta v-aţi format-o doar pentru că aţi citit cărţi despre acest domeniu. Dar mulţi dintre voi nu rezonaţi cu eventualele informaţii legate de trecutul vostru, deşi nu contestaţi veridicitatea vieţilor anterioare. Doar că unii dintre voi aveţi senzaţia că nu aveţi nicio legătură cu trecutul vieţilor anerioare. Şi ca urmare vă întrebaţi din punctul acesta de vedere ce fel de menire aveţi, dacă ea nu este suma karmică a unor existenţe anterioare.

Dragii noştri, mai ales unii dintre voi cei care citiţi aceste rânduri şi vă gândiţi de unde veniţi voi ca Sine spirituale, trebuie să ştiţi că direcţia din care voi aţi ajuns în timpul acesta al prezentului este una dinspre viitor. Da, aţi citit bine! Foarte mulţi dintre voi, chiar dacă sunteţi trecuţi de jumătatea vieţii, veniţi din viitor. Aşa se explică interesul vostru pentru alte civilizaţii din galaxie, pentru evoluţie şi pentru evoluţie pe toate planurile.

Articolul precedentOrtodoxia Cuantică – Interviu cu părintele Adrian Singurov
Articolul următorPredicții zodii 2020
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile