Vimanele – ascunse sub templele zeilor?
© Surse online

Se repetă oare un ciclu de apariţie a elementelor tehnologice, aşa cum s-a petrecut în antichitate, dar la o altă scară?

Antichitatea hindusă este plină de enigme care aşteaptă să fie descifrate, aşa cum au fost identificate câteva dintre ele în ultimii ani. Deci nu doar Egiptul antic avea multe enigme, ci şi alte vechi culturi din diferite zone ale lumii.

În episodul anterior v-am relatat despre posibilitatea ca unele temple vechi hinduse să ascundă undeva în structura lor interioară anumite artefacte ale vimanelor. Arhitectura acestor temple seamănă cu unele elemente prezente în tehnologia modernă şi ar fi foarte interesant de studiat ce fel de geometrie aflăm în stilul lor arhitectonic. Astfel există o legătură esoterică subtilă între acest stil arhitectonic şi elemente ale tehnologiei moderne, şi dintr-o asemenea perspectivă putem să ne întrebăm de ce unele aspecte ale arhitecturii acestor temple seamănă cu geometria amplasării unor elemente tehnologice moderne.

Asemănările dintre unele monumente cu caracter spiritual, prin aspectul lor geometric, şi unele părţi componente de tehnologie folosite la diferite structuri cum este cea de la CERN din Elveţia constituie o paralelă interesantă între ceea ce a fost realizat arhitectonic în urmă cu mii de ani şi ceea ce s-a realizat în prezent în tehnologie.

Despre acceleratorul de particule de la CERN s-a tot discutat, mai ales pe marginea riscului de a se fi deschis un portal către o dimensiune periculoasă pentru viaţa pe Pământ. Posibil un portal către astralul inferior sau unul dimensional către cine ştie ce lume ostilă nouă.

S-a presupus că există o asemenea posibilitate datorită faptului că în faţa centrului de la CERN a fost plasată statuia lui Shiva Distrugătorul, care pe exterior, aşa cum e statuia realizată din vechi timpuri ca model, prezintă flăcări ce pot fi asemuite energiilor vehiculate de către accelerator.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile