Vimanele – ascunse sub templele zeilor?
© Surse online

Sunt templele hinduse rămăşiţe ale navelor spaţiale şi tehnologiei folosite de extratereştri?

Spre deosebire de istoria clasică ce prezintă derularea evenimentelor importante din perspectiva cronologică a evoluţiei omenirii, istoria spirituală, care este destul de neglijată de către societatea umană, deţine răspunsurile la misterele care au existat şi încă persistă să le dea bătaie de cap cercetătorilor.

Multe mituri şi legende consemnate în diferite lucrări, în multe locuri din lume, menţionează realităţi petrecute demult în negura vremurilor, despre care omul modern consideră că sunt doar nişte poveşti.

Vimanas
Exemple de Vimanas.

Cu toate acestea unii cercetători, care susţin ipoteza prezenţei şi interferenţei extratereştrilor în evoluţia civilizaţiei umane, au descoperit foarte ciudate corelaţii între multe versete din epopei vechi şi temple antice care multe dintre ele prezintă anumite particularităţi  ce duc la ideea că într-adevăr există o conexiune încă insuficient desluşită între fiinţe din alte lumi, care au venit pe Pământ în urmă cu mii de ani şi personaje umane descrise în diferite lucrări străvechi, cum ar fi Biblia, Rig Veda, Mahabharata  sau Ramayana. Cel mai elocvent exemplu în acest sens este cel al multor temple hinduse, al căror aspect este aproape identic cu descrierile vehiculelor numite Vimana.

Definiţia pentru Vimana se traduce prin „Palat Ceresc”, ceea ce din punct de vedere al noţiunilor aerospaţiale, în accepţiunea limbajului nostru modern, nu se potriveşte cu funcţia acelui vehicul.

Iniţial am putea spune că nu poţi considera o navă zburătoare, aeriană sau dotată pentru călătorii în spaţiul cosmic, drept palat în care să locuieşti în sensul unei case aşa ca pe pământ. Dar dacă preluăm înţelesul şi-l transferăm în termeni de tehnologie pentru spaţiul cosmic, cum este de exemplu Staţia Spaţială Internaţională, da, putem considera un astfel de vehicul spaţial drept „Palat Ceresc” sau „Casă spaţială” sau „Vilă cosmică”, depinde cum vrem să numim o asemenea construcţie tehnologică ce serveşte călătoriilor interstelare.

În Mahabharata de exemplu chiar sunt redate în anumite pasaje schemele şi modalităţile de construcţie ale acestor vehicule. Tocmai pe acest considerent Giorgio Tsoukalos, jurnalist şi investigator în domeniul ipotezei extratereştrilor antici, a efectuat anul acesta în luna martie o serie de cercetări în India şi Japonia, pentru a aduce la lumină noi dovezi referitoare la existenţa şi implicarea în trecutul îndepărtat a extratereştrilor în evoluţia omenirii.

Astfel la templul Surang Tila din Sirpur, India, Tsoukalos a obţinut din partea doctorului în arheologie Arun Sharma o serie de informaţii despre modul în care au fost construite vechile temple de pe teritoriul Indiei. Şi asta deoarece aproape toate tempele hinduse au o formă asemănătoare între ele dar şi cu forma vehiculelor numite Vimana.

Ceea ce a descoperit Giorgio Tsoukalos la Sirpur duce la ideea că tehnologia de construcţie a acestor temple e de origine extraterestră, datorită faptului că sunt foarte bine clădite şi cu o ciudată dispunere arhitecturală care le oferă rezistenţă la cutremure de magnitudine mare.

Sub templul Surang Tila au fost identificate, conform unor texte hinduse referitoare la acest templu, nişte stâlpi de rezistenţă de mari dimensiuni îngropaţi adânc sub fundaţia construcţiei.

Ipoteza emisă a fost aceea că multe temple hinduse s-ar putea să ascundă sub pereţii de piatră nişte structuri neştiute, care să facă parte din etajul superior sau inferior al edificiului respectiv considerat vechiculul propriu zis adică Vimana. Sau cel puţin ar fi putut exista o asemenea realitate în urmă cu multe secole. Nu degeaba Hitler fusese atât de interesat de Vimana ca armă şi vehicul totodată, în intenţia sa de a câştiga războiul într-o manieră neconvenţională.

Sunt templele hinduse rămăşiţe ale navelor spaţiale şi tehnologiei folosite de extratereştri?

Vedem în numărul următor când vom analiza ciudata asemănare de 100% între aspectul tavanului din templul de la Raknapur – India şi forma modernă a acceleratorului de particule de la CERN.

Se pare că zeii-extratereştrii au fost aici cu noi tot timpul…

Articolul precedentPrunele – remediu pentru oase
Articolul următorAvem oare un creier cuantic? – Tatăl Creator (VI)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Marin
Marin
2 ani în urmă

Omul de azi este supus unei manipulari concertate de dezinforma-
re din partea Ocultei Mondiale, dor-
nica sa tina sub control resursele de
energie conventionale ( gaze, petrol,
carbune ) , incercand sa detina mono-
polul total, asta ducand la sclavia
moderna . Alaturi de implementarea
cerintei TALMUTULUI SATANIC –
anihilarea ne-evreilor prin ortavire
sistematica din toate directiile
(alimente,aer,sol, apa, RADIATII TEL.
MOBILA, plante modif. genetic , insec-
ticide cu INITIUM etc) se prevede reducerea populatiei Terrei cu 2\3 …
TOTUL PENTRU PROFITURI MARI
OBTINUTE PRIN NEMUNCA ! Unde
s-a ajuns? Datorita tinerii la sertar a
inventiilor, OMENIREA PIERDUT 10000 ( ZECEMII) DE ANI DIN EVOLU-
TIA TEHNOLOGICA …