Sufletele care astfel se îmbolnăvesc, trebuie să meargă pe firul interior propriu către Suprasufletul său, înspre Monadă pentru a putea realiza vindecarea.

Probabil că unii dintre voi ați auzit în ultimii ani despvre acest cuvânt – Monadă. Ce este Monada? Conform Dicționarului explicativ al Limbii Române, Monada este definită astfel: „Unitate indivizibilă, materială sau spirituală”. Rădăcina lingvistică a acestui cuvânt provine din grecescul „monas” care înseamnă unitate. Desigur că dacă am extinde puțin aria lingvistică, am ajunge la Manas Una, Manas fiind conștiința, iar Una fiind reprezentarea Unimii. Deci o Conștiință Unime. Desigur lucrurile din punctul acesta de vedere sunt mult mai complexe și din acest motiv nu intrăm deocamdată în amănunte, lăsând aceste aspecte pentru articole viitoare…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentDespre locuri și momente care ne cheamă
Articolul următorCancerul, boala refuzului
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile