© Brian Jekel / Vindecarea Unui Om Orb
Timp estimat de citire: 3 minute

Orice dezechilibru şi boală sunt rezultatul unei atitudini spirituale personale greşite.

Viaţa omului în această lume tridimensională este un fenomen complex, care de multe ori devine chiar copleşitor în anumite circumstanţe. Datorită stilului de viaţă atât de stresant pe care am ajuns să-l trăim, foarte mulţi oameni se dezechilibrează din punct de vedere al sănătăţii. De aici şi până la instalarea bolii nu e mare distanţă, deşi la ora actuală există destule programe de prevenţie a multor astfel de probleme.

Însă lumea priveşte totuşi puţin superficial aceste aspecte, în sensul că tratează asemenea probleme de-o manieră limitată.

Un exemplu în acest sens medicaţia administrată în urma analizelor, evident în funcţie de natura dezechilibrului sau a bolii respective. Dar dincolo de partea manifestată la nivel anatomic, oamenii şi nu numai cei spirituali, ci şi cei care cred mai puţin în terapiile neconvenţionale, ar trebui să acorde ceva mai multă credibilitate şi atenţie aspectelor subtile din propria fiinţă. Căci la acest nivel subtil se manifestă toate dezechilibrele iniţial, după care dacă nu sunt luate în seamă se transformă în boli. Ca urmare, este vorba de atitudine şi dintr-o asemenea perspectivă este important să înţelegem că ceea ce există în propriul ADN vibrează în afară, şi după ce vibraţia noastră întâlneşte alte persoane, atitudini şi stări, se întoarce în ADN-ul nostru, astfel producându-se modificări. De cele mai multe ori oamenii nu bagă de seamă cum şi când şi mai ales în ce fel se petrec aceste modificări. Dar ele se simt sub forma stărilor pe care corpul le înregistrează – disconfort, stări de rău, ori alte simptome fel de fel, şi ca urmare este mult mai bine să prevenim decât să vindecăm.

La fel de important pentru toate generaţiile, indiferent că suntem tineri sau bătrâni, este să conştientizăm că adevăratele cauze ale acestor dezechilibre sunt în aură. Orice grijă, frământare, nemulţumire, frustrare etc. tinde să producă o deformare a structurii aurei. Pe acest considerent este la fel de important să înţelegem că orice dezechilibru şi boală sunt rezultatul unei atitudini spirituale personale greşite, faţă de o persoană sau faţă de o problemă sau faţă de o situaţie de viaţă. Desigur dezechilibrul şi mai apoi boala nu apar imediat în câteva zile. Poate dura săptămâni, luni sau chiar ani până să se producă declanşarea bolii în corpul fizic. Şi când se întâmplă asta oamenii apelează la medicamente. Dar acestea tratează doar efectul, lăsând cauza să acţioneze mai departe către persistenţa bolii.

Vi s-ar părea ciudat să vi se spună că în realitate este mult mai uşor să rezolvi boala fără medicamente, pur şi simplu înţelegând să schimbi atitudinea care a dus la o asemenea dereglare? Nu este deloc ciudat, doar că lumea nu crede asta, nu întocmai sau nu pe de-a-ntregul. Şi asta deoarece populaţia s-a obişnuit să se trateze cu medicamente, şi se ştie că vreo 90% dintre acestea au efecte secundare neplăcute, uneori chiar grave în timp.

Dacă propria convingere, propria mentalitate, propria credinţă, propria atitudine a generat în timp boala, toate acestea bazându-se pe atitudinea noastră, rezultă că toate bolile se pot vindeca schimbând în conştiinţa noastră acea idee, stare sau trăire care a determinat deformarea conştiinţei. Căci în realitate orice boală provine şi îşi are rădăcina în deformarea conştiinţei şi a ceea ce este în interiorul ei referitor la probleme, situaţii şi oameni.

orice boală provine şi îşi are rădăcina în deformarea conştiinţei.

Cu alte cuvinte vindecarea spirituală asigură dispariţia din conştiinţă a “germenilor” de energii negative care au produs deformarea, şi exact ca într-un mediu curăţat de bacterii care-şi revine, la fel îşi revine şi conştiinţa, şi aceasta va lăsa fluxul de energii care curge în noi prin chakra din creştetul capului să cureţe toate acele zone unde era mai înainte energia deformată, redând corpului echilibrul inclusiv la nivel anatomic.

Articolul precedentPredicții zodii 2020
Articolul următorCurățenie și mireasmă de la Mama Natură
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile