Violența o caracteristică a rasei
© CC BY 2.0 / Nahid V / Flickr
Timp estimat de citire: 2 minute

La ora actuală există oameni inteligenți și educați, dar cu o latură agresivă extrem de greu de controlat. Aceștia sunt peste tot, în politică, în artă, în armată, în sănătate și cultură, etc.

Un preot și un psiholog analizau un caz petrecut la Cluj: o bătaie între 3 tineri, violenți datorită consumului de alcool.

Preotul a enunțat o ipoteză, de fapt un mare adevăr: datorită faptului că de 70 de ani, în zona României n-au mai existat războaie, iar tineretul plin de adrenalină nu are unde să-și manifeste agresivitatea.

În statele tranzitate de război, nimeni nu se mai „joacă de-a războiul”. Psihologul încerca să explice de ce se întâmplă astfel de anomalii, și cum se pot ele extinde într-o societate lipsită de educație și iubire. Atacul în haită este cea mai bună formă de apărare și toate aceste atacuri în haită, se manifestă în fața uneia sau mai multor „femele”. Vocabularul abject și urletele însoțesc astfel de evenimente. Din prostie și bravadă (sau tocmai pentru că acum este timpul adevărului), cineva postează isprava pe internet, iar lucrurile ies la iveală. Aceste „animăluțe domestice” sunt specimenele unor rase care au programat în ADN-ul lor violența, agresivitatea și setea de distrugere. Odată cu modificarea genetică a terranilor, viața liniștită pe Terra s-a spulberat.

Lemurienii (o rasă pașnică, înțeleaptă și pacifistă) s-au retras în interiorul Pământului, izolându-se de rasa pământeană de frica de a nu se molipsi de agresivitatea acesteia. Atlanții nu au fost așa de înfricoșați, căci având tehnologie avansată, dar și pentru că primiseră în dar de la annunaki o doză suficient de mare de agresivitate (printr-un mental modificat de aceștia pe nesimțite), și-au distrus lumea.

Și la ora actuală există oameni inteligenți și educați, dar cu o latură agresivă extrem de greu de controlat. Aceștia sunt peste tot, în politică, în artă, în armată, în sănătate și cultură, etc. Nici noi nu suntem toleranți cu astfel de comportamente, și odată aflate faptele de agresivitate, imediat cerem pedepse grele neavând nici un fel de toleranță pentru agresori. Chiar nu le dăm nicio circumstanță și nici un drept, fără să ne pese de cauza care a determinat agresiunea!

Da, dar noi avem o agresivitate legală, care cere pedepsirea vinovatului de către lege, chiar dacă pedeapsa poate să nu însemne întotdeauna îndreptare, ci mai curând o trambulină spre agresiuni și mai mari!

Asta înseamnă să răspundem la ură tot cu ură, și nu cu iubire. Zilnic ni se vând „gogoși cu smoală și venin”, cu tot felul de lucruri grave și oribile. Problema este de ce ne sunt prezentate? Personal cred că, ne sunt prezentate pentru a lua atitudine, pentru a ne întărâta, dar mai ales pentru a crea energii de ură și disperare. Acest lucru alimentat zilnic ne crează viitorul așa cum îl gândim, plin de frică, de neputință, de disperare, așa cum vrea „cineva” foarte interesat de asta!

SURSĂFlickr
Articolul precedentMisiune Mesianică
Articolul următor„Precum în cer… aşa şi pe Pământ…” – I
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile