Timp estimat de citire: 3 minute

La fel cum în Tarot cele patru elemente au semnificațiile lor clare, și cele patru din cărțile de joc au echivalențe în chestiuni concrete.

Deși destul de rare asemenea vise apar în timpul somnului la mulți oameni pe planetă. Cu toate că internetul este plin de site-uri care oferă fel și fel de interpretări ale viselor, și sunt și atâtea dicționare în care găsim diverse variante de interpretări ale viselor, acestea și mai ales cele în care apar cărțile de joc au semnificații diferite, deoarece ele reprezintă reflecții ale interacțiunii propriului subconștient cu subconștientul colectiv.

Când apar în visul cuiva, cărțile de joc au o anumită semnificație, deoarece simbolistica lor, deja arhicunoscută în toată lumea – ași, juveți, regine, popi, treflă, inimă neagră sau cupă, romb și inimă roșie – capătă o cu totul altă însemnătate în vis. Este important de menționat că în realitate banalul joc de cărți, cu toate elementele sale, este derivata Tarotului unde găsim, pe lângă Ași, Cavaleri, Regine și Regi, și celelalte elemente în număr de patru: Foc, Apă, Aer și Pământ, pe care în mod empiric și simplist le-am putea asocia cu cele patru forme ale cărților de joc – rombul, trefla, inima roșie și inima neagră. Și la fel cum în Tarot cele patru elemente au semnificațiile lor clare, și cele patru din cărțile de joc au echivalențe în chestiuni concrete.

Înainte de a explica rezumativ și esențial valoarea onirică a cărților de joc, să mai adăugăm câteva aspecte.

Următorul episodVise cu cărți de joc (II) >>
Articolul precedentEnergiile dragonilor
Articolul următorRegăsirea iubirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile