Simbolistica din cărțile de joc, precum și culoarea, prevestesc ceea ce poate veni în viața noastră.

În numărul trecut am analizat semnificația cărților de joc, atât din perspectiva culorilor lor și a elementelor reprezentate de ele, cât și numerologic.

Faptul că într-un pachet de cărți de joc sunt 52 de bucăți, exact cât săptămânile anului, ne dau de gândit foarte mult în privința legăturii lor cu viața noastră. Sigur, n-o să stăm toată ziua-bună ziua să ne dăm în cărți, dar dacă ne gândim la acele persoane la care unii se duc „să-mi dea în cărți”, atunci înțelegem că există o chestie subtilă referitor la folosirea cărților de joc și a simbolisticii lor.

Dar aici noi ne referim la visele în care pot să apară cărțile de joc. Ce-i drept, așa ceva visăm poate o dată sau cel mult de 2-3 ori în viață, și când ne apar cărțile de joc în vis, precum spuneam în numărul trecut, este important dacă ne putem aminti care erau acele cărți. Simbolistica lor, precum și culoarea ce apare în vis prevestesc ceea ce poate veni în viața noastră. Asta se întâmplă deoarece forma și culoarea simbolurilor lor se află în cea de-a 6-a dimensiune, și de acolo ne vin mesajele prin diferite simboluri, cum se întâmplă uneori cu cărțile de joc ce apar în vis.

Și să vedem în continuare alte semnificații ale cărților de joc atunci când apar în vis. Dacă data trecută ne-am referit la cele patru elemente și semnificațiile lor – rombul, inimă roșie, pică și treflă – acum să ne ocupăm de simbolistica lor propriu-zisă ca imagini.

ASUL când apare în vis, printre alte cărți de joc și imaginea sa este în prim plan, înseamnă că persoana respectivă va avea noroc în ceea ce și-a propus. Depinde evident de culoarea asului.

Dacă e de romb, semnificația e legată de situații favorabile în urma cărora persoana se alege cu câștiguri în plan material care-i ameliorează nivelul de trai sau stilul de viață.

Dacă este de inimă roșie, va avea noroc prin intermediul altor persoane referitor la statutul său social. Dacă asul e de pică, atunci vorbim despre provocări în calea norocului său, și despre eventuale întârzieri.

Și dacă asul este de treflă, atunci e vorba de noroc și oportunități foarte bune în plan profesional.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Vise cu cărți de joc (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Vise cu cărți de joc
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile