Timp estimat de citire: 3 minute

Pisica e simbolul subconștientului, deci fiți atenți când visați pisici, urmează lucruri importante în viața voastră.

Acum vine rândul drăgălașelor dar și pretențioaselor pisicuțe. Departe de a fi considerate „bibelouri” de companie, mai ales pisicile de rasă, categoria acestor animăluțe beneficiază și de o impresie bună în rândul populației, dar și de o mitologie pe măsură. Să nu uităm de Zeița Pisică Bastet a egiptenilor, preoții și faraonii ridicând la mare rang această viețuitoare la curțile regale. Era considerată protectoarea căminului. Desigur aici nu vom face apologia unei asemenea zeități, dar este suficient să spunem că Bastet era considerată una dintre surorile lui Ra, Zeul Soare.

Tocmai de aceea pisica și în epoca modernă este considerată ocrotitoarea locului în care se află, mai ales dacă e una de rasă și e ținută în casă. Dar de aici și până la vise…? Dacă referitor la câine am putea să-i atribuim rolul conștientului, pisicii îi putem echivala subconștientul, adică exact partea pe care nu o putem controla așa cum ne-am dori. Căci pe o pisică nu o poți controla și dresa la fel ca pe un câine. Pisica deși te recunoaște de stăpân, face tot ce vrea ea. La fel ca și subconștientul care ne trimite mereu impulsuri pe care nu le putem stăpâni.

Pisica atunci când apare în vis anunță ceva important, în funcție de felul în care este visată. Desigur că depinde și culoarea ei. Și mai ales să nu uităm că fac parte din clasa felinelor, care sunt la originea lor prădători…

        
Următorul episod<< Interpretarea viselor: Animale – CâiniiInterpretarea viselor: Animale – Caii >>
Articolul precedentPuzzle… (II)
Articolul următorLuna Neagră și trauma lumească
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile