Mesaje ale Stră-Bunilor – Viziunea
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

A se împlini o dorinţă înseamnă o succesiune de stări care curg, şi astfel lucrul acela trece prin toate fazele sale pentru a se împlini.

La bună găsire oameni ai neamului nostru!

Trăiţi vremuri foarte tulburi pentru evoluţia voastră. Evenimentele care se manifestă în lumea voastră sunt generate de către semenii voştri, indiferent unde se petrec, de-a lungul şi de-a latul planetei. În fiecare ţară a omenirii voastre au loc întâmplări mai mici sau mai mari ca importanţă, chiar dacă încărcătura multor asemenea întâmplări este una negativă.

Ceea ce vedeţi că se petrece pe continentul pe care noi l-am civilizat în vremea noastră prin multe explorări, reprezintă manifestări exagerate ale minţii şi egoului omenesc. Fiecare fiinţă umană vrea ceva de la viaţa pe care o trăieşte. Mai degrabă, se poate spune că Viaţa oferă oamenilor posibilitatea de-a trăi conştient, spre deosebire de celelalte vieţuitoare, care nu au nivel de conştienţă. Deşi aveţi aceste daruri pe care noi vi le-am pus în ADN de sute de mii de ani, continuaţi să lăsaţi partea umbroasă din voi să vă influenţeze existenţa în moduri care uneori nu vă fac cinste. Este foarte important să înţelegeţi că aceste daruri vă pot face viaţa mai frumoasă, însă la fel de important este să vă daţi seama că sunteţi, încă, de cele mai multe ori în zona de umbră. Din această zonă, în care vă refugiaţi în multe împrejurări, voi preferaţi să staţi şi să urmăriţi acele momente de viaţă cu care vă confruntaţi, fără a vă implica direct în rezolvarea lor. Pentru că aveţi impresia că zona de umbră din voi înşivă vă asigură un fel de protecţie faţă de eventualele greşeli pe care le-aţi face dacă v-aţi implica. Dragii noştri, aceasta este cea mai greşită atitudine posibilă. Dacă voi vreţi să faceţi schimbări benefice în propria voastră existenţă, este necesar să ieşiţi din umbra proprie către lumina din voi.


Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Amplificarea/Înmulțirea (VIII)
Articolul următorHipnagogia – Îndeplinirea dorinţelor (X)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile