Mesaje ale Stră-Bunilor – Viziunea
© Pixabay

A se împlini o dorinţă înseamnă o succesiune de stări care curg, şi astfel lucrul acela trece prin toate fazele sale pentru a se împlini.

La bună găsire oameni ai neamului nostru!

Trăiţi vremuri foarte tulburi pentru evoluţia voastră. Evenimentele care se manifestă în lumea voastră sunt generate de către semenii voştri, indiferent unde se petrec, de-a lungul şi de-a latul planetei. În fiecare ţară a omenirii voastre au loc întâmplări mai mici sau mai mari ca importanţă, chiar dacă încărcătura multor asemenea întâmplări este una negativă.

Ceea ce vedeţi că se petrece pe continentul pe care noi l-am civilizat în vremea noastră prin multe explorări, reprezintă manifestări exagerate ale minţii şi egoului omenesc. Fiecare fiinţă umană vrea ceva de la viaţa pe care o trăieşte. Mai degrabă, se poate spune că Viaţa oferă oamenilor posibilitatea de-a trăi conştient, spre deosebire de celelalte vieţuitoare, care nu au nivel de conştienţă. Deşi aveţi aceste daruri pe care noi vi le-am pus în ADN de sute de mii de ani, continuaţi să lăsaţi partea umbroasă din voi să vă influenţeze existenţa în moduri care uneori nu vă fac cinste. Este foarte important să înţelegeţi că aceste daruri vă pot face viaţa mai frumoasă, însă la fel de important este să vă daţi seama că sunteţi, încă, de cele mai multe ori în zona de umbră. Din această zonă, în care vă refugiaţi în multe împrejurări, voi preferaţi să staţi şi să urmăriţi acele momente de viaţă cu care vă confruntaţi, fără a vă implica direct în rezolvarea lor. Pentru că aveţi impresia că zona de umbră din voi înşivă vă asigură un fel de protecţie faţă de eventualele greşeli pe care le-aţi face dacă v-aţi implica. Dragii noştri, aceasta este cea mai greşită atitudine posibilă. Dacă voi vreţi să faceţi schimbări benefice în propria voastră existenţă, este necesar să ieşiţi din umbra proprie către lumina din voi.

Este adevărat, din zona de umbră, când priviţi înspre partea luminoasă, toate se văd bine în lumină, dar ce faceţi pentru a ajunge la acele lucruri aflate în lumina voastră? Dacă vă duceţi într-o livadă unde sunt mere mari, frumoase şi gustoase, dar nu aveţi scară ca să ajungeţi la ele, ce faceţi? Veţi sta să priviţi aşa la ele? Fireşte că nu, şi atunci, o să vă căţăraţi singuri în acel copac cu mere. Aşa este şi cu ieşirea din propria umbră către lumina din voi, unde vedeţi şi aveţi acele lucruri pe care vreţi să le dobândiţi.

Dacă vreţi o imagine mai clară a informaţiei pe care v-o dăm aici, atâta timp cât sunteţi în propria umbră, şi vedeţi în partea voastră luminoasă, se întâmplă următorul proces. Acolo în partea voastră luminoasă, unde ştiţi şi decideţi de multe ori, se află toate cele ce urmează să devină dorinţe îndeplinite.

Cu alte cuvinte, în lumina din voi sunt lucrurile care deja sunt îndeplinite. Dar câtă vreme rămâneţi în zona de umbră interioară, aceste dorinţe deja împlinite din partea voastră luminoasă nu sunt activate, rămân nedeclanşate în împlinirea lor. A se împlini o dorinţă înseamnă o succesiune de stări care curg, şi astfel lucrul acela trece prin toate fazele sale pentru a se împlini. A rămâne nedeclanșate înseamnă că ele sunt deja acolo în partea voastră luminoasă, dar n-aţi ajuns încă la ele ca să le puneţi în mişcare.

Şi ca să încheiem într-o manieră pe care s-o înţelegeţi, pentru că este vorba de Viziune asupra tuturor acestor lucruri, noi v-am lăsat demult unul din multe tâlcuiri înţelepte: Dumnezeu îţi dă – adică cele din partea voastră luminoasă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă – adică nu le puteţi avea până nu ieşiţi din propria umbră. Pentru că ceea ce v-am transmis noi aici ţine de Viziunea pe care o aveţi despre voi înşivă. O aveţi! Folosiţi-o!

Noi suntem Stră-Bunii şi suntem cu voi întotdeauna!


Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Amplificarea/Înmulțirea (VIII)
Articolul următorHipnagogia – Îndeplinirea dorinţelor (X)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile