© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Vremea când veţi vindeca cu vocea este foarte aproape.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Vă aducem în atenţie în cursul actualei transmisii un element pe care toţi îl consideraţi banal, dar care în anumite împrejurări vă poate crea bucurii sau neplăceri. Vocea!

Ce este vocea pentru voi?

V-aţi gândit vreodată ce rol are vocea voastră în privinţa propriului destin? Există vreo legătură între ele? Desigur! Dar voi, preocupaţi atât de mult cu lucrurile din exteriorul vostru, nu daţi nicio atenţie vocii voastre, poate doar atunci când cineva vă irită şi vă impuneţi tonul sonor în cursul discuţiei. Asta a fost o exprimare elegantă din partea noastră pentru a vă face să înţelegeţi cât rău produceţi în jurul vostru atunci când combinaţi tonul agresiv al vocii cu situaţia propriu zisă în care vă aflaţi.

Unul dintre cele mai mari spirite, venite din 9D pe Pământ, şi ne referim aici la Sananda întrupat în omul Iisus, a spus foarte clar în urmă cu 2000 de ani în timpul vostru: “Din cuvintele tale te vei mântui, din cuvintele tale te vei osândi.” Perfect adevărat! Această Lege a Cauzei şi Efectului este valabilă inclusiv din punct de vedere al manifestării sonore articulate, în cazul vostru vorbirea.

În lumea voastră aveţi un dicton care spune că tonul face muzica. Foarte adevărat. Priviţi de exemplu la discuţia dintre bunici şi nepoţi, apoi priviţi la discuţiile dintre adulţi. Cu certitudine cele din a doua categorie sunt mult prea încărcate de energii provenite din ego – orgoliu, invidie, bârfă, agresivitate şi lista poate continua. Chiar şi în interiorul familiei apar deseori fricţiuni sonore, cauzate de puncte de vedere diferite referitoare la anumite chestiuni.

Articolul precedentSemne că eşti un suflet evoluat – II
Articolul următorBasmele româneşti, de la ficţiune la realitate
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile