Studiind rolul frecvențelor energetice din literele voastre, veți putea înțelege mult mai multe despre ce sunteți voi ca spirite.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Data trecută v-am transmis despre semnificația numerelor în viața voastră. Acestea sunt energii care au o anumită frecvență, și își au baza în cea de-a 6-a dimensiune, la fel ca literele.

Orice spirit creat în acest univers, indiferent de lumea în care se întrupează, ori chiar în spațiile dimensionale superioare unde există doar energii, are pe lângă un moment cronologic al apariției sale în lumea respectivă și un nume, care reprezintă o combinație de litere mai scurtă sau mai lungă. Dacă în privința numerelor acestea nu sunt rostite, literele sunt create, ca și energii, pentru a forma diferite modulații de frecvențe ce sunt apoi folosite pentru a identifica particularitatea unui spirit întrupat sau existent în dimensiunile superioare…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentAstrologie – Cele 28 de case lunare
Articolul următorMesajele Stră-Bunilor – Strâmtă este ușa
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile