Soarta este ca mișcarea polilor magnetici, dar destinul este ca polii geografici, nu se schimbă de-a lungul vieții.
Timp estimat de citire: 2 minute

Priviți-vă viața prin prisma acestui concept și veți înțelege de ce vi s-a întâmplat în viață tot ceea ce ați trăit.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Existența fiecăruia dintre voi este relaționată permanent de coordonatele geografice și electromagnetice. Planeta voastră are un ax al polilor geografici și un ax al polilor magnetici. La fel și voi aveți aceste două coordonate, dar de-a lungul vieții nu realizați o asemenea realitate.

Așa cum pe partea fizică geografică aveți doi poli, Polul Nord și Polul Sud, și corpul vostru are un pol geografic nord și un pol geografic sud. Respectiv capul și zona sacrală. Polii voștri magnetici sunt prima și ultima chakră, de aceea acestea două au fiecare doar un singur con. În rest celelalte au câte două conuri.

Ca să înțelegeți de ce apar uneori dezechilibrele în viața voastră, analogia cu pozițiile dintre polii geografici și polii magnetici este foarte bună. Oamenii voștri de știință cercetează de decenii deplasarea polilor magnetici, estimând diferite efecte pe termen mediu și lung. Este evident că deplasarea polilor magnetici față de axa polilor geografici determină odată cu mișcarea lor diferite fenomene meteo și de alte feluri, și la fel se întâmplă în viața voastră când – ca să zicem așa pe înțelesul vostru – axa chakrelor ca niște poli magnetici se deplasează față de axa cap – osul sacru. Apar astfel tot felul de deviații în viața voastră, de la lucruri obișnuite până la situații dramatice care vă dau peste cap și vă creează tot felul de dificultăți.

Și la fel cum axa polilor magnetici se deplasează de-a lungul unei ere de 26.000 de ani, pentru a pune spiritul Gaiei în situația de a acumula tot felul de stări existențiale, la fel și viața voastră de-a lungul ei acumulează printr-o astfel de „deplasare” a axei os sacru-cap, tot felul de experiențe necesare evoluției voastre ca ființe raționale și vorbitoare. Și pentru că vă raportați zilnic ca stare de luciditate la poziția polilor magnetici dar și a celor geografici, în actuala epocă de dezvoltare a civilizației voastre există pe atât de mult conflict, pe cât de mare este distanța dintre Polul Nord Magnetic și Polul Nord Geografic.

Desigur că tot acest periplu al vostru, manifestat sub forma acestei devieri față de axa centrală, a constituit de-a lungul vieților anterioare trăite ceea ce a constituit pentru Geea trecerea prin această Eră a Peștilor, dar și a epocilor anterioare, cu toate evenimentele lor neplăcute pe parcursul zecilor de mii de ani.

Este important să vă priviți propria existență din acest punct de vedere, deoarece vă era, și vă este, necesară devierea axei energo-informaționale constituită de traseul chakra rădăcină – chakra creștetului față de axa cap – osul sacru. Pentru că doar așa puteți asimila noțiunile necesare evoluției. Altfel ați fi rămas la un stadiu inferior celui de azi.

Priviți-vă viața prin prisma acestui concept și veți înțelege de ce vi s-a întâmplat în viață tot ceea ce ați trăit și mai ales, poate veți reuși să înțelegeți și noțiunea de soartă și destin. Soarta este ca mișcarea polilor magnetici, dar destinul este ca polii geografici, nu se schimbă de-a lungul vieții.

Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 169 – Septembrie 2021
Articolul următorCele mai mari Corporații influențate de Inteligența Artificială (Top)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.8 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile