Acest Tărâm al Nemuritorilor este accesibil doar celor care-și purifică inima și sufletul, ca să poată să-și ridice frecvența vibrațională până la cea existentă în Xanadu.

Generațiile mai vârstnice, adică cele care au acum între 45-65 de ani, au auzit și văzut de -a lungul vieții de multe ori melodia Oliviei Newton-John „Xanadu”. O melodie superbă, plină de viață și de bucurie, la începutul căreia apare celebrul și regretatul Gene Kelley, cunoscut dansator care alături de un alt mare star american al dansului – Fred Astaire, a încântat sufletele multor generații pe toată planeta.

Însăși melodia vorbește despre un loc al eternei fericiri unde oamenii ar vrea să trăiască. Iată câteva dintre versuri, inspirate probabil de cei din Shamballa:Un loc în care nimeni n-a îndrăznit să meargă/ Iubirea pe care am ajuns să o cunoaștem / Ei o numesc Xanadu /…….. Un milion de lumini dansează, Și iată-te, o stea căzătoare, O lume veșnică…”. Xanadu, misteriosul loc la care mulți aventurieri au visat de-a lungul epocilor, dar în care foarte, foarte puțini au reușit să ajungă. De ce atât de puțini?

Ce este acest tărâm magic, Xanadu?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

       
Articolul precedentCând Credința este cu adevărat benefică?
Articolul următorIluzia civilizației – „Slava prostia!”
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile