Zeii care ne-au „îmbunătăţit”
© EHANi
Timp estimat de citire: 3 minute

La această specie de „zei” tronul se obţinea cu bâta.

Îmbunătăţit este un termen extrem de elegant pentru ce au făcut aceşti „zei” rasei umane. Dincolo de orice îndoială, însă, ei „ne-au făcut” fiinţe conştiente de sexualitatea noastră, dar mai ales fiinţe cu vorbire articulată.

Pe Geea, pitecantropus erectus era materialul genetic disponibil. Conform spuselor lui Sal Rachele, din ultima sa carte, anumite fiinţe din dimensiunea a patra au preluat în stăpânire materialul genetic terran pentru a experimenta anumite stări, dar mai ales sexualitatea în dimensiunea a treia. Procesul era simplu: preluau corpurile acestor fiinţe pentru cel mult trei luni şi apoi ieşeau din ele pentru a nu rămâne prizonieri în 3D. Unora atât de mult le-a plăcut experienţa sexuală încât au rămas prinse în acest experiment.

Pleadienii au fost cei care au lucrat cu spor la crearea acestor fiinţe de pe Terra, cu gândul bun de a face o rasă nepolarizată în bine sau rău. Numai că, siriusienii de pe Sirius (Anunnaki) „plimbându-se” cu planetoidul Nibiru (şi care dispuneau de tehnologie de război foarte avansată) i-au pus „pe fugă” pe pleadienii de pe Terra, revendicând Pământul, nu neapărat pentru fiinţe de pe el (adevărate maimuţe), ci pentru zăcămintele de aur disponibile, care erau necesare pentru întreţinerea vieţii pe planeta lor.

Acum vine partea interesantă a poveştii.

Regele cerului Anu (regele planetoidului Nibiru) avea doi fii, unul făcut de regină (Enlil),  iar celălalt de o concubină (Enki) şi o fiică (Nimah). Aşa începe povestea luată de pe tăbliţele sumeriene descifrată de Zecharia Sitchin – un anunnaki de temut, se pare – faţa cărui şi regina Angliei lasă capul în jos (susţine David Icke). Apoi povestea este preluată de mai mulţi căutători ai adevărului printre care şi Cris H. Hardi, o femeie curajoasă, capabilă să descâlcească această istorie încâlcită, cu o documentaţie pertinentă.

La această specie de „zei” tronul se obţinea cu bâta. Nu este o figură de stil ci un adevăr povestit pe tăbliţe. Regele avea o regină şi zeci de concubine oficiale şi neoficiale. De menţionat este că acelaşi lucru se petrecea şi la noi cu regii europeni, dar mai ales la curtea celor chinezi, japonezi şi coreeni. Însă, la „zei” copiii regilor şi ai concubinelor se împerecheau între ei pentru a nu se crea nici o situaţie de trădare în familie.

Concret aveau un tată, dar erau din mame diferite, pentru păstrarea liniei de sânge. Acest fapt i-a dus la o slăbire a capacităţii de procreare.

Anu s-a bătut zdravăn cu regele dinaintea lui, a câştigat, i-a luat tronul, iar acesta ca să-şi apere pielea s-a refugiat pe Geea. Se ştia despre planeta noastră, pentru că de câte ori Nibiru trecea prin sistemul nostru solar (odată la 3600 de ani) „zeii” lăsau un grup de anunnaki ca să extragă aur. Regele renegat sigur că a coborât pe Terra cu o navetă spaţială, şi pentru că mijloacele de comunicare nu-i lipseau, după ce a descoperit zăcăminte importante de aur, a negociat reîntoarcerea pe Nibiru oferind detalii despre zăcămintele descoperite.

Anu soseşte împreună cu copiii săi pe Geea, împarte teritoriile, le oferă acestora ranguri şi poziţii, lasă şi un număr de anunnaki ca lucrători în mină şi se întoarce pe Nibiru. Enlil devine comandantul principal al misiunii, fiind un tip violent, războinic, iraţional, iar Enki şeful cercetătorilor alături de sora sa Nimah. Construiesc laboratoare de cercetare, baze pentru aterizare a navelor spaţiale, oraşe înfloritoare folosindu-se de tehnologie avansată de care dispuneau.

Fiind crunt exploataţi în minele de aur şi puţini la număr muncitorii anunnaki s-au revoltat. Enlil vrea să-i ucidă, însă intervine cu înţelepciune Enki, care propune consiliului zeilor (autointitulat) crearea unor fiinţe capabile de muncă, care să răspundă doar la ordine fără drepturi şi pretenţii, sclavi perfecţi. Toţi sunt de acord cu această propunere şi se începe modificarea ADN-ului pe fiinţele existente pe Terra. Nu pe toate, ci numai pe acelea care aveau o sclipire de inteligenţă în ochi, într-un cuvânt acele fiinţe de dimensiunea a patra rămase captive în corpuri de densitatea a treia.

Din curiozitatea celor doi oameni de ştiinţă se naşte ideea de a crea o fiinţă mai amplă, mai complexă care să populeze această planetă. Care s-o populeze, nu s-o stăpânească! Sigur, toate aceste lucruri s-au făcut în mare secret.

Nimah, şefa laboratorului, însoţită de câteva studente la medicină şi biologie au acceptat provocarea. Ele au ajutat-o pe aceasta să creeze un hibrid obţinut dintr-un spermatozoid de anunnaki şi un ovul de „maimuţă” pus la fecundat într-o femelă. După naştere acele progenituri au fost crescute de zeiţe pentru că, lăsate lângă femelele terane nu îşi formau gândire logică şi nici vorbire articulată. Pe primele creaturi Adam şi Eva (Tiamat) i-au crescut Enki şi soţia lui. Apoi au prelevat ADN de la primele creaturi, au fecundat studentele participante la experiment, clonând prototipul existent acţionând asupra cromozomilor, pentru a obţine şapte masculi şi şapte femele.

Continuarea într-un număr viitor.

SURSĂEHANi
Articolul precedentTradiţii şi obiceiuri
Articolul următorUn stil de viaţă sănătos, chiar şi pe caniculă
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Plaiesu Constantin
Plaiesu Constantin
4 ani în urmă

Pot adauga, ca imi place ce faceti dumneavoastra din si cu aceasta revista. Mult succes in continuare si articole la fel de bune si idei cât mai indrasnete. Bravo o echipa buna si reusita. Personal imi faceti mult bine, unificati religia si stiinta, cat se poate de frumos si intr-un mod simplist si usor de inteles, din care noi cititori putem dobândi informati bune.

Revista Cosmos
Admin
4 ani în urmă

Mulțumim și vă așteptăm la întâlnirile cu cititorii!