Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani

În realitate în spatele acestor agresiuni armate se află intenţiile diferitelor grupări de zei-extratereştri, care operează aici pe Pământ.

Multe sunt miturile străvechi şi toate poartă în ele o sămânţă de adevăr, chiar dacă timpul a mai distorsionat o parte din asemenea adevăruri petrecute cândva demult, pe când probabil Homo Sapiens de abia apărea ca specie.

Aceste mituri şi legende fac referiri la o serie întreagă de războaie care au fost purtate de diferite grupări de zei, având origini stelare diferite şi care cel mai probabil s-au angrenat în tot felul de conflicte pentru supremaţia pe Pământ dar şi pentru resursele planetei.

Este logic să ne gândim că nu toate zonele planetei au aceleaşi resurse minerale repartizate în mod egal, şi din acest punct de vedere, de exemplu dacă o grupare de zei – respectiv fiinţe extraterestre – se afla într-o zonă a lumii mai puţin bogată în asemenea resurse, atunci exista o mare probabilitate ca să pornească o campanie agresivă împotriva altor grupări care stăpâneau teritorii mai bogate în resurse.

Aşa cum a rămas consemnat în străvechi cronici din India, Tibet, America de Sud, Asia Mică, Egipt sau Tracia, au existat asemenea grupări care şi-au împărţit teritorii şi resurse ale subsolului, folosindu-i pe oameni ca pe o specie de sclavi. Desigur că majoritatea fiinţelor venite din alte lumi, cum erau Anunnaki, Siriusienii sau Orionienii erau interesate doar de a-şi împărţi planeta, fără să fie interesaţi de evoluţia omului.

Cronicile sumeriene scrise pe tăbliţe menţionează de exemplu cum regele Anu, care avea doi fii – pe Enlil şi pe Enki, s-a confruntat de multe ori cu o grupare rivală numită Titani. Să fie aceştia aceiaşi Titani din legendele greceşti şi trace, care au pornit la un moment dat un război împotriva zeilor care conduceau această parte a lumii? Foarte posibil să fi fost chiar aşa, căci nu doar pe tăbliţele sumeriene şi în pergamente străvechi au rămas asemenea informaţii, ci şi dovezi arheologice.

Scheletele de uriaşi descoperite în număr mare pe teritoriul României, Bulgariei şi Turciei, şi alte câteva în diferite alte zone ale lumii, demonstrează că astfel de conflicte între reprezentanţii diferitelor civilizaţii extraterestre au existat.

Schelet Urias
Femur descoperit în Turcia aparţinând unui schelet de aprox. 5 metri.

Putem să ne gândim că aceste grupări de zei, fiecare cu origine stelară diferită, au venit pe Pământ în diferite perioade şi au intrat în conflict unele cu altele.

Chiar şi în interiorul grupărilor au existat răzvrătiri, aşa cum se prezintă în Legendele Olimpului din mitologia traco-greacă.

Un exemplu concludent în  acest sens este războiul troian, dus de către greci contra troienilor care erau neamuri trace, şi care fusese pornit de fapt de către zeii Olimpului, în interiorul grupării lor.

Desigur că există foarte multe dovezi ale unor asemenea conflicte, unele chiar de proporţii epice cum sunt cele hinduse descrise în Rig Veda şi Mahabharata, însă nu faptul că aceste conflicte au existat contează, ci că rivalitatea dintre asemenea grupări extraterestre încă există.

Mai mult decât atât, confruntările dintre ele, pe măsură ce omenirea a evoluat ajutată totuşi de maeştrii Shamballei şi de civilizaţiile extraterestre benefice, continuă şi astăzi sub forme diferite, în spatele reţelelor de mass-media şi al companiilor transnaţionale. Deci conflictul de interese dintre ele au căpătat noi forme de exprimare, mascate în spatele unor domenii de mare interes, cum ar fi spre exemplu industria aero-spaţială.

Ce dovezi sunt în acest sens?

Dacă în străvechime au rămas urme vizibile ale războaielor dintre zei, cum ar fi deşertul Mohenjo Daro, Sahara, Sodoma şi Gomora şi altele, aproape pe fiecare continent existând asemenea zone, la ora actuală dovezile unor conflicte de acest gen între grupările de zei – extratereştri se pot vedea sub forma distrugerilor cauzate de raidurile aeriene în urma incursiunilor armate prezentate la ştiri sub pretextul luptei anti terorism.

În realitate în spatele acestor agresiuni armate se află intenţiile diferitelor grupări de zei-extratereştri, care operează aici pe Pământ, de a controla şi folosi portaluri energetice, sursele naturale de confluenţă între energiile celeste şi telurice, precum şi de a avea supremaţia din punct de vedere al influenţei mentale asupra omenirii. Căci oricum civilizaţia umană este încă o masă de manevră pe care toate aceste grupări agresive şi de tip războinic şi-o împart în intenţia de a-şi întări fiecare propria poziţie şi influenţă asupra celorlalte.

Odată cu perioada Evului Mediu şi dezvoltarea ulterioară în secolele 18 şi 19 a industriei şi tehnologiei, grupările acestor zei s-au orientat către alte forme de dominare a civilizaţiei umane. Astfel produsele gen Coca Cola, Pepsi, guma de mestecat, pasta de dinţi cu fluor, reclamele ce conţin trimiteri subliminale la sex, cele referitoare la detergenţi şi tot felul de produse cosmetice, fac parte din panoplia folosită de grupările acestea pentru a menţine omenirea într-un stadiu de sclavie.

Multe dintre aceste grupări s-au aliat sub numele de Illuminati, Bilderberg sau Mafia, în timp ce alte grupări benefice cum sunt Familiile Dragon din Asia supraveghează mişcările rivalilor lor agresivi.

Era modernă a industriei aero-spaţiale, descoperirile din domeniul microelectronicii, tranzistorul şi cipul, tehnicile antice şi modernizate de influenţare a minţii, precum şi alte forme de influenţare mascată au ajuns să fie folosite de grupările zeilor-extratereştrilor malefici şi programul lor, cunoscut sub denumirea de agenda ocultă, a determinat foarte multe dintre evenimentele consemnate de istorie, pe care cu toţii le ştim: cele două războaie mondiale, loviturile de stat, răsturnările de guverne care s-au ridicat împotriva acestor grupări ostile omenirii – cum s-a întâmplat în decembrie 1989 la noi în România, crizele economice dirijate în mod deliberat pentru a arunca asupra grupărilor rivale dificultăţi de ordin organizatoric în vederea slăbirii influenţei regionale şi alte tertipuri de acest gen.

Am putea considera că privite din perspectiva epocii moderne, sub paravanul ştiinţei şi tehnologiei, mai mult şi mai bine ca niciodată aceste grupări ale zeilor malefici s-au ascuns într-o manieră insidioasă, având astfel posibilitatea de a continua vechea rivalitate de milenii dintre ele. Fiecare grupare având propriile arhive ale cunoaşterii tehnologice, pe baza acestora au lansat în societatea umană modernă fel de fel de „arme” silenţioase cum sunt vaccinurile, armele scalare, tehnici de influenţare audio-vizuală ce stârnesc emoţia umană în creier etc.

De ce ar avea nevoie unele împotriva celorlalte de masa de manevră umană?

Nu pentru numărul de persoane fizice, ci pentru cumulul energiei psihice şi mentale a celor 7,5 miliarde de fiinţe umane, energii ce pot fi folosite ca adevărate tunuri de bombardament dirijate cu ajutorul antenelor uriaşe amplasate în anumite zone. Acestea preiau fluxurile mentalului colectiv şi modelând pe o anumită frecvenţă fluxurile respective, ţintesc zonele unde se află alte grupări rivale. Iar rezultatul se poate vedea deseori sub forma fenomenelor meteo-climatice de diferite intensităţi care produc şi pagube materiale.

Însă în ultimii ani odată cu mesaje primite prin channeling de către mulţi mediumi, aceste grupări sunt treptat demascate în privinţa originii şi intenţiilor lor. În acest fel opinia publică ia la cunoştiinţă şi se trezeşte şi această ieşire din ignoranţă a omenirii reprezintă pentru grupările extraterestre malefice cel mai mare pericol. Pentru că odată ştiut adevărul despre ele, nu vor mai putea manevra energia mentalului colectiv. Ce vor face când civilizaţia va afla integral din mass-media – eliberată de sub controlul lor – adevărul despre ele şi despre cum au dominat omenirea vreme de milenii?

Vedem în numărul următor…

Următorul episodZeii şi războaiele lor pe Pământ – II >>

1 COMENTARIU

  1. […] Iar dovezile scoase la lumină în ultimele decenii, precum şi investigaţiile astrofizicienilor şi arheologilor, precum şi cercetările celor care se ocupă cu paleoastronuatica, încep să vorbească despre o asemenea realitate care, vizavi de conflictul între civilizaţiile extraterestre, s-a extins şi pe Pământ într-o vreme în care hinduşii, de exemplu, au cuprins o asemenea realitate în Mahabharata care descrie această bătălie între zeii din vechime.  […]

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?