Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani
Timp estimat de citire: 2 minute

Odată știut adevărul nu se va mai putea manevra mentalul colectiv.

Am relatat în episodul anterior despre faptul că în spatele agresiunilor armate contra aşa zisului terorism, se află intenţiile diferitelor grupări de zei-extratereştri, care operează aici pe Pământ, de a controla şi folosi portaluri energetice, sursele naturale de confluenţă între energiile celeste şi telurice, precum şi de a avea supremaţia din punct de vedere al influenţei mentale asupra omenirii. Căci oricum civilizaţia umană este încă o masă de manevră pe care toate aceste grupări agresive şi de tip războinic şi-o împart în intenţia de a-şi întări fiecare propria poziţie şi influenţă asupra celorlalte.

Odată cu perioada Evului Mediu şi dezvoltarea ulterioară în secolele 18 şi 19 a industriei şi tehnologiei, grupările acestor zei s-au orientat către alte forme de dominare a civilizaţiei umane. Astfel produsele gen Coca Cola, Pepsi, guma de mestecat, pasta de dinţi cu fluor, reclamele ce conţin trimiteri subliminale la sex, cele referitoare la detergenţi şi tot felul de produse cosmetice, fac parte din panoplia folosită de grupările acestea pentru a menţine omenirea într-un stadiu de sclavie.

Multe dintre aceste grupări s-au aliat sub numele de Illuminati, Bilderberg sau Mafia, în timp ce alte grupări benefice cum sunt Familiile Dragon din Asia supraveghează mişcările rivalilor lor agresivi.

Era modernă a industriei aero-spaţiale, descoperirile din domeniul microelectronicii, tranzistorul şi cipul, tehnicile antice şi modernizate de influenţare a minţii, precum şi alte forme de influenţare mascată au ajuns să fie folosite de grupările zeilor-extratereştrilor malefici şi programul lor, cunoscut sub denumirea de agenda ocultă, a determinat foarte multe dintre evenimentele consemnate de istorie, pe care cu toţii le ştim.

Cele două războaie mondiale, loviturile de stat, răsturnările de guverne care s-au ridicat împotriva acestor grupări ostile omenirii – cum s-a întâmplat în decembrie 1989 la noi în România, crizele economice dirijate în mod deliberat pentru a arunca asupra grupărilor rivale dificultăţi de ordin organizatoric în vederea slăbirii influenţei regionale şi alte tertipuri de acest gen.

Am putea considera că privite din perspectiva epocii moderne, sub paravanul ştiinţei şi tehnologiei, mai mult şi mai bine ca niciodată aceste grupări ale zeilor malefici s-au ascuns într-o manieră insidioasă, având astfel posibilitatea de a continua vechea rivalitate de milenii dintre ele.

Fiecare grupare având propriile arhive ale cunoaşterii tehnologice, pe baza acestora au lansat în societatea umană modernă fel de fel de „arme” silenţioase cum sunt vaccinurile, armele scalare, tehnici de influenţare audio-vizuală ce stârnesc emoţia umană în creier etc.

De ce ar avea nevoie unele împotriva celorlalte de masa de manevră umană?

Nu pentru numărul de persoane fizice, ci pentru cumulul energiei psihice şi mentale a celor 7,5 miliarde de fiinţe umane, energii ce pot fi folosite ca adevărate tunuri de bombardament dirijate cu ajutorul antenelor uriaşe amplasate în anumite zone. Acestea preiau fluxurile mentalului colectiv şi modelând pe o anumită frecvenţă fluxurile respective, ţintesc zonele unde se află alte grupări rivale. Iar rezultatul se poate vedea deseori sub forma fenomenelor meteo-climatice de diferite intensităţi care produc şi pagube materiale.

Însă în ultimii ani, odată cu mesajele primite prin channeling de către mulţi mediumi, aceste grupări sunt treptat demascate în privinţa originii şi intenţiilor lor. În acest fel opinia publică ia la cunoştiinţă şi se trezeşte şi această ieşire din ignoranţă a omenirii reprezintă pentru grupările extraterestre malefice cel mai mare pericol. Pentru că odată ştiut adevărul despre ele, nu vor mai putea manevra energia mentalului colectiv.

Ce vor face când civilizaţia va afla integral din mass-media – eliberată de sub controlul lor – adevărul despre ele şi despre cum au dominat omenirea vreme de milenii?

Vedem în numărul următor…

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – IZeii şi războaiele lor pe Pământ – III >>
VIAEhani
Articolul precedentDivinaţia – un mecanism cuantic? – I
Articolul următorAgrişele: Tinereţe fără bătrâneţe
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile