Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani
Timp estimat de citire: 3 minute

Familiile Dragon au schimbat foaia cu rivalii lor Illuminati, preluând Rezerva Federală a Statelor Unite şi FMI-ul.

Omenirea este alcătuită la ora actuală din 194 de state, din care 178 sunt afiliate la Organizaţia Naţiunilor Unite. Deşi civilizaţia umană, conform acestor cifre, pare să fie un fel de conglomerat unit, în realitate dincolo de aparenţele unei omeniri adunate sub această formulă ce vrea să ofere aderenţă solidă, există încă destule diferenţe, normale de altfel, între naţiuni şi state, datorită tradiţiilor, obiceiurilor şi specificului propriu ca naţiune. Însă acestea nu ar fi într-atât de problematice, deoarece omenirea de două secole încoace a învăţat multe despre cum să armonizeze eventualele diferenţe dintre naţiuni şi culturi, dacă astfel de diferenţe n-ar fi fost speculate de către fiinţele reptiliene – o parte din zeii din vechime, care în prezentul nostru sunt întrupaţi în marea lor majoritate în persoane care se adună în grupuri gen Bilderberg, Illuminati, iezuiţii şi altele similare cu rol adiacent sau de satelit.

Aceste creaturi care nu au făcut altceva decât să speculeze aceste diferenţe dintre naţiuni, diferenţe fireşti de altfel, s-au folosit de asemenea elemente prin intermediul mass-mediei îndeosebi prin mijlocirea televiziunilor, pentru a arunca în mentalul cetăţenilor planetei tot felul de informaţii false, la nivel subliminal, cu scopul de a manevra masa de energie cuantică în raport cu anumite scopuri.

Deşi s-au făcut multe dezvăluiri în ultimii 20 de ani referitor la Bilderbergi, Illuminati şi alte grupări care fac jocurile în societatea planetară, rămân totuşi aspecte mai puţin cunoscute, care sunt ţinute în cel mai mare secret faţă de populaţie, pentru a nu se afla adevărul adevărat.

Până prin anii 2000 taberele la nivel mondial erau împărţite cam în felul următor.

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – IIZeii şi războaiele lor pe Pământ – IV >>
Articolul precedentUn Mesaj de la Spiritul de Lumină Merlin
Articolul următorAvem oare un creier cuantic? – IV
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile