Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani

Odată cu excluderea Rusiei din G8, acest grup economic a revenit la vechea sa formulă G7, însă Rusia a rămas în cealaltă formulă a grupului G20.

Omenirea actuală se află într-un proces de dezvoltare fără precedent, datorită ştiinţei care contribuie prin numeroasele cercetări realizate de către savanţi la îmbunătăţirea performanţelor în aproape toate domeniile de activitate.

O asemenea stare de lucruri, în care miliarde de oameni care contribuie prin munca lor la dezvoltarea nivelului de trai, prin aceste descoperiri şi realizări tehnico-ştiinţifice, nu beneficiază de asemenea invenţii, se datorează lăcomiei celor care pun monopol prin diferite pârghii pe asemenea produse.

Un exemplu foarte la îndemână este următorul.

Televizoarele de tip smart, adică inteligente, există pe piaţă de cel puţin 5 ani şi se ştie că la început orice produs nou costă scump, după care, pe măsură ce apar noi modele, preţul unui televizor smart de acum 5 – 6 ani trebuie automat să scadă cel puţin cu 40%-50%.

Nicăieri în lume nu se întâmplă acest lucru. Un mecanism foarte şmecher pe care grupurile oculte de interese, gen Illuminati în spatele cărora se află reptilienii, îl folosesc fără ca oamenii să-şi dea seama de aşa ceva.

Un produs nou este firesc să coste scump, dar ca orice produs, odată ce va fi depăşit de alte modele noi, trebuie să se ieftinească. Şi o să vedeţi imediat că aşa este cum vă prezint problema aici!

Pe măsură ce trece timpul, valoarea acelui televizor smart scade, dar dacă îl găsiţi încă în rafturile magazinelor, veţi vedea că ieftinirea va fi cu cel mult 10% – 20% deci într-un fel tot scump va fi.

Dar dacă aţi cumpăra un televitor smart şi după un an sau doi vreţi să vă luaţi un alt model şi mai bun şi vreţi să vindeţi televizorul smart, veţi vedea că veţi lua pe el de abia jumătate din cât costă el în magazin, poate nici jumătate. Deşi poate nu este atât de uzat. Şi chiar dacă îl cumpăraţi să zicem mâine şi peste 5 luni îl vindeţi, la fel îl veţi putea vinde doar la jumătate de preţ.

Şi acum vine întrebarea: de ce atâta timp cât este în magazin îi este menţinut preţul mare şi dacă îl vindeţi la scurt timp veţi lua pe el doar jumătate din cât costă?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – IIIZeii şi războaiele lor pe Pământ – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?