Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani
Timp estimat de citire: 3 minute

Mişcarea de Rezistenţă a Lucrătorilor în Lumină s-a infiltrat în cele două partide din SUA (Republican şi Democrat) pornind dezmembrarea reţelelor mai puțin voitoare.

Scena politică planetară trece actualmente printr-o serie de schimbări majore, pe care le vedem cu toţii de la o lună la alta. Datorită alegerii lui Trump în Statele Unite agenda elitei întunecate a cam fost dată peste cap şi este posibil ca liniile temporale de viitor să fi fost îndreptate către un model mai bun de evoluţie a întregii civilizaţii.

Rivalităţile din străvechime dintre grupările de zei-extratereştri ajunşi pe Pământ au continuat şi în epoca modernă. Mai ales de 2000 de ani încoace când în lume a luat amploare ceea ce numim religie – un instrument foarte eficient, în sensul negativ evident, prin care mintea miliardelor de fiinţe umane este controlată într-un mod subtil şi perfid.

Zeii din vechime, care au continuat să se reîntrupeze de-a lungul epocilor sub forma diferitelor personaje obscure şi cu influenţă, ştiau că acest aspect fundamental al fiinţei umane – credinţa – este conectat direct la suflet.

De altfel religia nu este doar un concept pământesc, deoarece ea poate fi definită ca fiind o intenţie a fiinţei umane care-şi plasează încrederea, aşeptările, speranţa şi idealul în ceva aflat dincolo de realitatea lumească.

Problema acestor spirite ale zeilor, care au rămas captivi ei înşişi în zona Pământului nemaiputând să se întoarcă în lumile lor de origine, este că nemaiavând atât de multă tehnologie proprie la dispoziţie, au aplicat fiecare grupare tactica vânătorului. Astfel s-au pândit reciproc de-a lungul mileniilor, adunând prozeliţi dintre oameni ca să-şi facă propriul cult pentru a fi veneraţi.

Căci venerarea oferă energie mentală şi psihică! O să ziceţi că nu e chiar aşa.

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – VIZeii şi războaiele lor pe Pământ – VII >>
Articolul precedentTehnologiile zeilor – Oran Kataio (IV)
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 122 – Septembrie 2017
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Lisa Extraterestră – IV – Micii Cenușii, unde au dispărut? – Hibrizii Extratereștri – Zeii și Războaiele lor pe Pământ – V – Ofensiva Confederaţiei Galactice – II – Vimanele, ascunse sub Templele Zeilor? […]