Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani

BRICS-ul este o formulă care nu convine Illuminaţilor, deoarece aceştia intenţionează să controleze toate pieţele de desfacere.

Procesul acftual de transformare al omenirii este destul de amplu. Odată cu alegerea lui Trump în Statele Unite o serie de lucruri au început să se schimbe, iar oculta mondială a trecut şi ea la alte strategii.

Vechile conflicte între găştile de zei provenite din diferite zone ale galaxiei continuă în epoca noastră modernă prin chiar mijloacele inventate de om. Dacă înainte grupările astea de zeităţi provocau conflicte punând oamenii să se războiască între ei, deoarece fiecare neam avea propriul cult în privinţa zeilor, la ora actuală dincolo de religii aceste grupări de fiinţe, care se tot ascund ba prin spatele Illuminati, ba prin spatele Bilderbergilor, ba prin spatele altor clanuri regale sau ale unor magnaţi de talie mondială, se folosesc de alte tehnici şi instrumente pentru a se răfui între ele.

Uneori mai au loc şi armistiţii între unele grupări ale acestor spirite, care actualmente au scopuri comune fiind vizate de tabăra cealaltă, care şi ea s-a constituit în alianţe în diferite zone ale lumii.

În prezent aceste spirite, unele reptiliene, altele Anunnaki, altele ale Griiilor sunt întrupate în diferite aşa zise personalităţi aflate în vârful piramidei oculte care încă se strofoacă să controleze pe deplin omenirea.

Ca să vedeţi unde a ajuns acest război dintre ele, voi sintetiza situaţia actuală la nivel planetar, ca să vă faceţi o idee cam în ce fel se poartă acum un asemenea conflict.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – IVZeii şi războaiele lor pe Pământ – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?