Zeii şi războaiele lor pe Pământ
© Ehani
Timp estimat de citire: 4 minute

Familiile Dragon – alţi foşti zei din vechime întrupaţi în oameni – din China supraveghează cu mare atenţie ce fac Illuminati.

Pământul este o planetă vie, o asemenea realitate fiind tot mai mult acceptată de către oamenii de ştiinţă, în urma numeroaselor cercetări asupra ecosistemului planetar.

Din nefericire istoria omenirii şi deci şi a planetei, pentru că omenirea trăieşte într-o simbioză cu ecosistemul sau cel puţin aşa ar trebui să fie, a avut multe interferenţe din partea fiinţelor pe care oamenii i-au numit zei de-a lungul epocilor.

Indiferent că au fost zeii greci, fenicieni, scandinavi, romani, sumerieni, hinduşi, babilonieni, persani, chinezi, africani, mayaşi, incaşi şi aşa mai departe, aceste fiinţe s-au amestecat mereu în evoluţia civilizaţiei umane, producând tot felul de erori de progres, ba uneori chiar involuţii datorită războaielor dintre ei.

Se poate spune că zeilor – aceste entităţi extraterestre din alte lumi – nu le-a păsat şi nici în prezent nu le pasă de liberul arbitru al oamenilor, deoarece influenţa lor încă persistă, în vremurile moderne acest lucru luând un aspect mai elaborat decât în urmă cu mii de ani. Şi asta deoarece în epoca actuală intelectul uman s-a specializat, ca să spunem aşa, şi este setat din ADN, aşa cum au reuşit să determine civilizaţiile benefice dimensionale care au reglat unele aspecte genetice la om, să pună imediat întrebări în situaţiile în care individul uman întâlneşte ceva care nu se încadrează în caracteristicile rasei umane.

Dar cu cât o civilizaţie evoluează mai mult şi se dezvoltă ştiinţific şi tehnologic, cu atât mai mult apar riscurile de degenerare socială dacă indivizii umani rămân în urmă cu nivelul de conştiinţă şi de responsabilitate.

Dacă o asemenea diferenţă tot creşte, la un moment dat energiile mentalului şi astralului colectiv ale omenirii, care emană vibraţii negative, se lovesc de energiile viului planetar producând fenomene care obligă Geea să reacţioneze.

Uraganele recente Irma şi Harvey, la care se adaugă încă două – Jose şi Katia – la fel de devastatoare ca primele care au afectat teritoriul Statelor Unite, sunt de fapt răspunsurile Geei la energiile dezechilibrate care au izbucnit după alegerea preşedintelui Trump.

Un alt exemplu al modului în care planeta a început să răspundă la agresiunile câmpului energetic emis de colectivitatea umană este uraganul Ophelia care a lovit Irlanda după o perioadă de 30 de ani de la o altă furtună mare care a lovit regiunea irlandeză în 1987.

De ce a lovit Ophelia Irlanda?

Păi nu mai departe de primăvara aceasta a avut loc nebunia Brexitului, care a fost demarat de Scoţia şi Irlanda, iar energiile de nemulţumire după această tentativă de rupere faţă de Regatul Unit al Marii Britanii a dus la reacţia în acea zonă a lumii, din partea Geei, de-o asemenea manieră. Este foarte interesant că şi Ophelia tot din Atlantic s-a format dar nu a luat direcţia Statelor Unite ci a extremităţii vestice a Europei, unde se află Marea Britanie.

Atunci ne punem întrebarea: cât de perfizi pot fi aceşti Illuminati – mulţi din ei fiind spiritele vechilor zei întrupaţi acum în oameni – încât ei ştiu că oamenii vor reacţiona emoţional şi vor emite câmpuri intense de energii dezechilibrate?

Următorul episod<< Zeii şi războaiele lor pe Pământ – V
Articolul precedentMona Lisa extraterestră – VI
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 124 – Noiembrie 2017
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile