Timp estimat de citire: 3 minute

Telefonul în vis, chiar și modern, are rolul de a ne comunica ceva important pentru propria existență.

Spre deosebire de alte vise în care apar multe obiecte familiare nouă, atunci când apar telefoane în vis semnificația devine una diferită.

Deocamdată este necesar să luăm în calcul și telefonul fix, adică cel clasic, deoarece cel puțin 50%-60% din populația lumii are încă în casă telefon fix. Și așa ca un mic amuzament, văzusem acum vreo 3 ani un scurt videoclip pe Facebook, filmat în casa unei bunici din Statele Unite. Nepotul acesteia venise împreună cu doi prieteni acasă și la un moment dat, când bunica cu care el locuia era în bucătărie pregătind niște gustări pentru cei tineri, aceștia se uitau la telefonul fix de lângă fotoliul din sufragerie ca la o antichitate ciudată. Și ridicau receptorul și se întrebau cum funcționează acel obiect și la ce e bun… Vă dați seama??? Foarte mulți dintre cei din generațiile tinere nici nu mai știu ce înseamnă telefonul fix. Ei sunt calibrați pe telefoanele mobile și „deștepte”.

Telefonul visat pe timpul somnului, dacă este cel clasic cu disc, are câteva semnificații aparte mai ales dacă în vis persoana visează că formează un număr pentru a vorbi.

Articolul precedentTimpul între 3D și 5D
Articolul următorSănătate de la Natură – Suplimente
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile