Minte Personalitate Biospecter Hawkins
Personalitatea umană are peste 30 de parametri prin care se manifestă.
Timp estimat de citire: 3 minute

În loc să vedem adevărul distorsionat existent în mintea noastră, căutăm vinovați în afara noastră. Și astfel trăim permanent în propria iluzie, crezând că trăim viața la modul real.

Așa cum trăim fiecare dintre noi în această lume care tinde să devină tot mai complexă din toate punctele de vedere, avem fiecare diferite momente în care fără să ne dăm seama, ne comportăm diferit, în funcție de situația cu care ne confruntăm. Cu toate acestea, noi fiind subiectivi, avem impresia, falsă în realitate, că în toate aceste circumstanțe, sau în marea lor majoritate, adoptăm același stil de comportament. În realitate noi nu observăm că aplicăm manifestări diferite fiecăreia dintre aceste situații/persoane/probleme, astfel încât obținem rezultate diferite. Și apoi ne mirăm de ce ne ies lucrurile atât de încurcate la un moment dat.

Tiparele de personalitate pe care le manifestăm și mai ales în urma multor analize efectuate cu dispozitivul Biospecter, ne definesc atitudinea și comportamentul în mod zilnic fără ca noi să ne dăm seama. Automatismul a devenit o parte din manifestarea noastră zilnică, iar în spatele său, tiparele se rotesc în mintea noastră fără să realizăm că așa ceva se petrece datorită felului în care gândim și acționăm. Și atunci când cineva cu mai multă experiență observă comportamentul altui cunoscut și îi spune că ceva este în neregulă, persoana vizată tinde să nege, uneori vehement, că nu este deloc așa și că propriul comportament și propria gândire sunt normale. Desigur că fiind afundată în propriile automatisme o asemenea persoană nu realizează că percepția celeilalte persoane este cât se poate de corectă. Astfel nu doar că neagă realitatea care este, ci își neagă până și propria manifestare pe care nu o percepe lucid, având impresia că întregul său comportament este absolut normal. Da, e normal în mintea sa, dar mintea sa poate fi suficient de deformată, de distorsionată la un moment dat, încât o asemenea distorsionare e luată drept normalitate…

Articolul precedentLiniștea spațiului interior
Articolul următorDespre complexul salvatului și modelele pe care ni le alegem în viață
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile