© Joseph Ventura

Este foarte posibil ca după cataclismul de pe Marte, de tip nuclear, marţienii să se fi refugiat pe Pământ, în regiunea Mesopotamiei, unde şi-au luat denumirea de Zei Anunnaki.

Război şi pace… o admirabilă capodoperă literară scrisă de Lev Tolstoi… Dar dacă privim la istoria omenirii noastre, am putea pune de faăt problema astfel: război sau pace? Pentru că ambele nu pot exista în acelaşi timp, ori e război, ori e pace. Desigur că la ora actuală când omenirea a evoluat foarte mult, spre deosebire de Evul Mediu, în unele zone ale lumii se pot duce războaie în timp ce în alte zone poate fi pace deplină.

O întrebare cu caracter general poate fi pusă în contextul prezentului: ar exista în lumea asta oameni care n-ar vrea deloc să fie pace? La prima apreciere a acestei idei, am putea spune că cine ar dori altceva decât pace acela ca om n-ar fi în toate minţile. Şi totuşi… Se duc conflicte cameleonice între diferite concerne globale şi unele ţări care au subsolul bogat în resurse, tocmai pentru prăduirea acestor zăcăminte, în loc să se negocieze constructiv. Şi ce credeţi? Cei care sunt marii mahări ai acestor concerne sunt persoane ale rasei albe! Sau cel puţin majoritatea dintre ei. Şi atunci ar trebui să privim dincolo de “perdeaua de fum” arucnată de mass-media peste tot în lume, ca să putem înţelege adevărul.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentKaballa şi omul – II
Articolul următorEnigmele rasei albe – I
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile