Chiar dacă Resetul se va produce în toate națiunile lumii, globaliștii vor da chix dacă nu reușesc să asigure subjugarea poporului american.

Ni s-a reproșat de multe ori că scriem în revistă despre Vagabond (Donald Trump – nota redacției) și despre Statele Unite, că România are problemele ei, și-ar fi bine să ne vedem de ciorba noastră. Parțial adevărat, deși veți vedea că este un subiect important. Având în vedere că am lucrat printre americani mai bine de 10 ani (tocmai am demisionat – vezi articolul „Sfârșitul jocului”), îmi permit un punct de vedere subiectiv, din propria experiență.     

Chiar dacă Resetul se va produce în toate națiunile lumii, globaliștii vor da chix dacă nu reușesc să asigure subjugarea poporului american. După cum observați, majoritatea țărilor sunt suficient de dezarmate încât să nu reprezinte o „rezistență” reală. Mă refer la tot tacâmul. Datorii, lipsa unei armate, tehnologie ș.a.m.d. Deși vedem ceva mișcări prin Europa împotriva vacc1năr!! forțate și-a tiraniei medicale, e puțin probabil ca „bătrânul continent” să aibă puterea necesară pentru a respinge deplin totalitarismul globalist. Cine anume? China este hipnotizată de Inteligența Artificială. Rusia are problemele ei. India e atât de „spirituală” c-a uitat de viața fizică. Australia e sub papuc. Africa? Unde s-au testat toate minunățiile de substanțe și vacc1nur!? America e cam singurul obstacol semnificativ în calea agendei globaliste.   

Înainte de toate, globalismul este o formă de evoluție firească pe scala Kardashev, diferența este că acest globalism este impus, nu este lăsat să se dezvolte în mod organic, păstrând unicitatea, tradițiile și liberul-arbitru al țărilor. Între timp, s-a creat un conflict între conservatorism și globalism, lăsând oamenilor impresia că cele două nu pot co-exista. Nimic mai fals! Cele două forme sociale de organizare pot co-exista chiar foarte bine, atât timp cât se respectă individualitatea și fiecare individ conștientizează că face parte dintr-o conștiință colectivă și un mediu ecologic interconectat. Aceste lucruri se învață cu timpul, prin educație spirituală, numai că cei care controlează planeta de milenii prin diferite caste, societăți secrete și alte grupuri oculte, știu asta. Într-un final, e vorba de o luptă spirituală de milenii, n-are nicio treabă cu ideologia în sine. Dar să revenim la chestiile mai lumești…

Există creaturi pe această planetă care nu se mulțumesc doar să trăiască liniștiți, în pace, împreună cu familia lor. Aceste ființe își doresc putere asupra celorlalți, sau, în unele cazuri, au impresia că ei știu ce este corect pentru fiecare dintre noi. Poate să fie o formă de dependență sau un complex mesianic. Își spun lor și celorlalți că sunt „filantropi”, că „știu ce este mai bine” pentru noi, restu’ lumii. Se cred superiori, și prin urmare, este „destinul” lor să dicteze și să gestioneze micro-societatea pentru „binele” tuturor. Cu toate acestea, când îi iei la puricat, metodele lor sunt de-a dreptul grețoase, fără aspirații nobile. Sunt spirite arhonice, de aceea nu se pot conecta la empatia umană. Nu le pasă cu adevărat de mediul înconjurător, de economie sau de societate în general. Le pasă doar de ei și de iluzia grandorii în care trăiesc. Sunt ca niște câini care se miros în fund și-și dau OK-ul între ei. Fact check!    

De ceva timp, le-a cășunat rău de tot pe America. Oamenii filantropi zdraveni la cap n-au nicio problemă dacă actele lor de caritate sunt refuzate, dar psihopații, nu se pot abține dacă le este respinsă ideologia. N-ai voie să refuzi! N-ai voie să faci lucrurile în felul tău! Ești obligat să te conformezi. Cu cât mai mulți se supun, cu atât Agenda lor are mai mult succes. Din păcate, pentru globaliști, Resetul lor dă chix. În State, agenda lor eșuează lamentabil în comparație cu Asia și alte părți ale Europei. Șeful Forumului Economic Mondial, Klaus „Tampon” Schwab, nu ezită să ne aducă aminte că pandemia de C0v1d reprezintă „oportunitatea perfectă” pentru a livra agenda globalistă și un Reset total economiei și societății. Pentru acești globaliști deghizați, criza este un panaceu, o poartă către versiunea lor de lume mai bună. Ei iubesc „pandalia”, nu sunt deranjați deloc.

Problema lor este că n-au fost suficiente pagube și lumea n-a fost atât de terifiată pe cât credeau. Cu două luni înainte să se declare oficial pandemia, simularea din cadrul Event 201 organizată de marii „filantropi” ai planetei, n-a fost niciodată despre salvarea de vieți, ci despre cum să mențină opinia publică sub control. Eu și-au bătut capul cu mass-media alternativă și cenzura în social media. Vocile dizidente trebuiau reduse la tăcere. O altă carte care nu s-a jucat cum trebuie, a fost proiecția WEF privind decesele. Simularea a sugerat cel puțin 65 de milioane de decese în urma pandemiei. Proiecțiile timpurii sugerau o rată de mortalitate de cel puțin 2-3% din populație. Ei bine, ce să vezi? C0v1d a dezamăgit, c-o rată de mortalitate de 0.26%, iar aceste morți se datorează în mare parte persoanelor cu boli preexistente.

Cu toate că se bate șaua cu noile tulpini de C0v1d – la care ajută inclusiv efectul de [email protected] în masă datorită mutațiilor genetice – narațiunea oficială se destramă. Există state în US/Statele Unite care refuză să implementeze aceleași restricții inutile trase la indigo. Le știți și voi. Se interzic inclusiv aplicarea pașapoartelor medicale, iar unele corporații nu vor să solicite pașapoarte de [email protected] de la clienți sau angajați. Pe lângă asta, între 40% și 50% dintre cetățenii US refuză [email protected] sau pașapoartele medicale. Iaca nu mai ține șmecheria! Globaliștii au nevoie de-o altă criză dacă vor să continue cu Marea Mizerie Mondială. Și vor încerca, pentru că asta e ultima lor șansă, ultima lor zvâcnire. Altă oportunitate nu mai au! 

Să nu vă mire dacă mai continuă această dileală, pentru că semne există din plin. Cyber Polygon este un joc de război organizat de WEF în 2020, menit să simuleze un atac cibernetic asupra lanțului global de aprovizionare. Anul trecut, în mass-media au avut loc discuții nesfârșite, despre atacuri cibernetice din partea Rusiei, Chinei, Iranului și chiar Coreei de Nord. Nu uitați de blocada Canalului Suez. Sunt scenarii tipice pentru Noua Jigodie Mondială. Crearea unor războaie regionale și atragerea americanilor în conflicte care nu le aparțin.

Concluzia este următoarea: America este ținta principală a „globaliștilor”, pentru că este printre singurele țări cu mijloacele necesare să spună stop Marelui Reset. Acest popor are un destin spiritual important, care a fost deturnat în ultimi 50-70 de ani prin diferite mișcări New Age, steaguri false, terorism, consumerism exacerbat, programare mentală și „astroturfing” (tehnică de propagandă). Până când nu vor fi îndepărtați din ecuație, cei de la butoane vor continua să arunce criză după criză în Statele Unite, doar-doar vor capitula în fața totalitarismului.

God Bless America!

Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Spondilita reumatoidă anchilozantă, Periartrita și Osteoporoza (XII)
Articolul următorSfârșitul Jocului
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile