Astrologia îţi spune cât de practic eşti
© Pixabay


Este necesar să ne cunoaştem propria fire şi personalitate, iar acestea se pot observa şi analiza conform hărţii astrologice natale.

În acest prezent tumultuos al societăţii planetare marea majoritate a cetăţenilor lumii îşi duc viaţa într-un mod complet la întâmplare. Faptul că multă lume peste tot pe Pământ se uită zilnic la horoscoapele comerciale, asta nu înseamnă că-şi trăiesc viaţa la modul inteligent, şi cu atât mai puţin ştiu de ce se află pe lumea asta.

Pentru ca existenţa noastră să se deruleze corespunzător sau cât de cât satisfăcător, este necesar să ne cunoaştem propria fire şi personalitate, atât caracterul, cât şi temperamentul, iar acestea se pot observa şi analiza conform hărţii astrologice natale. Momentul naşterii ne imprimă pentru întreaga viaţă terestră felul în care vom fi amprentaţi de propriile caracteristici. Astfel unii sunt mai lenţi în manifestarea personalităţii lor, ori mai timizi sau dimpotrivă mai exuberanţi sau mai temperamentali. Şi aşa mai departe.

Ce anume imprimă aceste caracteristici, chiar dacă pe parcursul vieţii unii devin din leneşi mai activi sau alţii din indiferenţi devin responsabili?

Momentul naşterii ne imprimă pentru întreaga viaţă terestră felul în care vom fi amprentaţi de propriile caracteristici.

Ei bine, aşa cum spuneam momentul naşterii imprimă asemenea caracteristici.

Şi să reluăm firul de unde-l lăsasem, cu tema natală fictivă 12.09.1978.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
 
Următorul episod<< Astrologia îţi spune cât de practic eşti – IIAstrologia îţi spune cât de practic eşti – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?