Timp estimat de citire: 3 minute

Pentru persoanele slabe există câmpuri morfogenetice de tip Yin, în timp ce pentru cele supraponderale există câmpuri morfogenetice de tip Yang.

Felul în care arătăm poate fi un criteriu decisiv în anumite situații din viața noastră. De cele mai multe ori noi punem preț pe felul în care arătăm, dincolo de proverbul arhicunoscut „haina îl face pe om”.

Adevărul este că o persoană se îmbracă bine, cu haine potrivite, ori cu haine mai dichisite, din dorința de a estompa o parte a personalității sale care nu este suficient de pusă la punct. Se poate observa asta de obicei în societatea modernă. Foarte multe vedete, deși arată bine ca înfățișare fizică, nu au suficient de dezvoltată o latură sau alta și ca urmare, instinctiv caută să acopere acel neajuns printr-un stil vestimentar.

Articolul precedentSănătate de la Natură – Toxicitate și soluții
Articolul următorFicatul și simptomele sale (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile