Eroare în Matrice sau vieţi simultane?
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 9 minute

Teoria astrofizicienilor este că realitatea noastră aşa cum o cunoaştem poate fi interferată de bucle cuantice, determinând breşe sau fisuri temporare către universuri alternative, paralele sau simultane

Subiectul acestui articol nu este nou, având în vedere că noi am mai atins tangenţial şi uneori chiar direct o asemenea idee, dar întotdeauna apar realităţi şi explicaţii noi legate de asemenea aspecte ale vieţii.

Societatea în care trăim ne forţează de cele mai multe ori să facem abstracţie de alte aspecte ale existenţei, cum sunt şi aceste posibile realităţi paralele şi chiar simultane. Şi spun „posibile realităţi” deoarece nu le negăm sub nicio formă, deoarece noi le acceptăm pentru că putem percepe uneori, dar până când vor putea oamenii de ştiinţă să le demonstreze palpabil vor mai trece cel puţin două decenii.

Ştiţi… dacă ne-am uita un pic mai cu atenţie la viaţa noastră, am putea băga de seamă că aproape zilnic avem posibilitatea aceasta de a percepe existenţe simultane în privinţa propriei persoane. O să vă întrebaţi cum se poate întâmpla aşa ceva?

Să o luăm simplu şi sistematic şi veţi vedea că la un moment dat vom ajunge cu raţionamentele la chestiuni mai complexe…

Următorul episod<< Trăim vieţi simultane?
Articolul precedentHoroscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – I
Articolul următorShamballa – tărâmul Avatarilor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile