© Pixabay

Cunoaşterea de Sine poate fi accesată şi folosită prin trăirile pe care le avem, în acest fel fiecare dintre aceste trăiri reprezentând experienţa prin care ne înţelegem propria fiinţă.

Viaţa este un proces complex, generat de curgerea Forţei Vii care este însăşi Creatorul, dacă este să numim astfel entitatea care guvernează totul în Creaţie.

Viaţa aşa cum o cunoaştem noi ca fiinţe umane este un aspect dinamic specific oricărui spirit existent în acest univers fără sfârşit. Căci viaţa este un fenomen care se manifestă şi dincolo de atmosfera planetei noastre, deci ar trebui să începem să gândim în termeni ceva mai largi despre ceea ce înseamnă Viaţa cu tot ceea ce are şi oferă ea. Evoluţia este o caracteristică principală a Vieţii şi ca urmare odată ce ne descoperim pe noi înşine, ca spirite şi fiinţe create de către acest Creator aflat pretudindeni în fiecare moment, putem începe să ne cunoaştem.

Ce presupune Cunoaşterea de Sine, după ce aflăm că suntem un spirit, adică după ce descoperim că suntem un Sine spiritual?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Articolul precedentEnergiile Dharmei – I
Articolul următorEnergiile dimensionale – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile