Timp estimat de citire: 3 minute

Contrar explicațiilor pe care le găsiți peste tot pe internet și care sunt copiate multe dintre ele de pe un site pe altul, visele sunt cu totul altceva decât ceea ce credem noi.

Fiecare om visează aproape noapte de noapte. Rar e somnul fără vise despre care se spune, conform studiilor științifice moderne, că ar fi cel mai odihnitor. De ce odihnitor? Răspunsul e simplu. Atunci când dormim și visăm tot felul de chestii, corpul nostru astral, și poate și cel mental, se deplasează prin diferite spații dimensionale, unde gradul nostru de conștiență se menține atât cât e necesar să înțelegem că suntem în vis și că acolo facem ceva. Și faptul că vedem în vis tot felul de chestii, și că umblăm prin diferite spații, asta cere un consum de energie, și de aceea deseori dimineața ne trezim cu senzația de oboseală, deși putem dormi cel puțin 8 ore.

Uneori visăm că zburăm prin diferite locuri și ne aflăm fie la o distanță mică de sol, fie la o înălțime considerabilă, iar asta ne oferă o satisfacție pe care o simțim în vis. În unele cazuri când visăm că zburăm peste case și străzi, nu ne urmărește nimeni, dar alteori putem vedea persoane la sol care vor să ne urmărească, și atunci ne gândim după ce ne trezim la semnificația unui asemenea vis. Ce ar putea să însemne că zburăm în vis?

Articolul precedentAlegerile corecte
Articolul următor„Capul măgarului nu albește niciodată”
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile