Interviu cu Sal Rachele
Contele Incappucciato (stânga) și Sal Rachele (dreapta), unii dintre cei mai "clari" mediumi la ora actuală. Ambii transmit mesaje de la un grup de ființe evoluate 12D, Fondatorii.
Timp estimat de citire: 2 minute

Dacă dorești să explorezi cerul, trebuie să îți ridici ochii către el, să privești dincolo de Pământ.

Un medium nu poate fi considerat implicit maestru spiritual decât dacă investighează și pune întrebări surselor (chiar și incomode) și își asumă partea sa de responsabilitate pentru mesajele pe care le transmite.

Este posibil ca un om să își dezvolte centrii psihici în detrimentul altor centri, caz în care va fi greu să manifeste deplin măiestria interioară. Ia naștere astfel Sabotorul Intern, un fel de Fata Morgana a realizărilor personale. În plus, abundența informațională fără practică și experiență este o distragere de la evoluție.

Din partea cealaltă, un maestru spiritual poate alege sau nu, să funcționeze ca un releu de informație pentru diverse surse, sigur însă va transmite Sinele Înalt. În acest caz, toți centrii ființei sunt dezvoltați cu grad înalt de armonie și fluență energetică.

Totuși, este bine oare, ca maeștri spirituali în devenire, să vorbească despre lucruri care depășesc experiența noastră (cea care poate fi dovedită și percepută de alți oameni)? Eu zic că da, cu condiția să avem atitudinea corectă.

Când oamenii ce se deschid spre spiritualitate cer insistent ca un învățător spiritual să manifeste 100% din ceea ce transmite, ar fi bine să considere că există dimensiuni ale manifestării ce nu pot fi percepute în plan fizic (inclusiv manifestări din vieți trecute).

Așa cum în artele marțiale, daca dorești să frângi un obiect cu o lovitură, trebuie să lovești dincolo de el, pentru a antrena KI-ul cel nevăzut, la fel, dacă dorești să explorezi cerul, trebuie să îți ridici ochii către el, să privești dincolo de Pământ.

În plus, pe această planetă, experiența de viață te duce mai departe numai dacă înveți din ea privind și dincolo de manifestare, recunoscând tiparele și dinamicile Legilor Universale. Altfel, riscul este ca adevărul personal să fie promovat ca general valabil, ceea ce nu face decât să creeze un carusel repetitiv al experiențelor.

O societate, la acest nivel de vibrație, are nevoie atât de un anumit grad de conformitate și predictibilitate, cât și de „nebuni” frumoși care să o provoace prin nonconformism și idei revoluționare (greu de dovedit imediat).

Cum s-ar putea sintetiza cele spuse mai sus într-o singură frază ?

Să fim cu picioarele pe Pământ și cu capul În Ceruri…

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 158 – Octombrie 2020
Articolul următorConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Constipația (IV)
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile