Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.
Timp estimat de citire: 3 minute

Odată cu intrarea lui Uranus în Taur, guvernul secret din umbră a decis mutarea operaţiunilor secrete mai la sud-vest de vechea poziţie de pe hartă a Ariei 51.

Aria 51 a fost vreme de decenii o regiune foarte bine secretizată de către Pentagon, NASA şi Air Force, sub directa coordonare a grupului Majestic 12 dirijat la rândul său de guvernul din umbră.

Deşi niciodată locaţia nu a fost ţinută în mare secret, ceea ce a fost supersecret a fost ce anume se întâmpla în interiorul acelei baze. Înfiinţată în 1951 din ordinul preşedintelui de atunci Harry Truman, Aria 51 a fost şi este o structură amenajată sub pământ pe 23 de nivele, întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 140 de kilometri pătraţi, cam 60% din suprafaţa Bucureştiului! Vă daţi seama ce se află acolo în acele subterane pe 23 de nivele?

Deşi secretele Ariei 51 au fost straşnic păzite, totuşi după 1990 când prin lume a început să bată un vânt de libertate, unele informaţii despre ce se desfăşura acolo au fost aflate. Astfel s-a putut afla că acolo în Aria 51 guvernul secret, sprijinit cu fonduri imense de către Illuminati, au testat avioane hipersonice, acele OZN-uri pământene care prin forma lor imită unele nave spaţiale ale altor civilizaţii.

În numărul anterior spuneam că dacă folosim astrologia putem afla multe chestii pe care jurnaliştii de investigaţii paranormale le-ar putea omite.

În ultimii 21 de ani Uranus s-a aflat în semnele Vărsător, Peşti şi Berbec. Fiind în propriul semn în urmă cu 21 de ani, respectiv între 1998 – 2004, Uranus a oferit guvernului din umbră în acei ani, în Aria 51, condiţiile de a aplica tehnologia descifrată prin inginerie inversă la unele prototipuri experimentale…

Articolul precedentNe-toţii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – Serpo și EBE (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile