Românii România Carcater Temperament
Foto: basilica.ro

Majoritatea românilor au fost agresați genetic prin tot felul de programe medicale incorecte, ilegale, forțați să accepte ceea ce nu e folositor nouă, ca neam.

După cum observați din titlu și mai ales din ultimele câteva numere ale revistei, am început să punem accent pe caracter și temperament, care sunt incluse în tiparele de personalitate. De ce așa? Pentru că este nevoie masivă de trezire spirituală, în aceste vremuri când se încearcă suprimarea libertăților pe care le avem ca ființe umane.

Faptul că trăim asemenea vremuri, pe fondul evenimentelor la nivel mondial, mai ales la noi în România vedem o lipsă de reacție aproape totală din partea populației. Care să fie rădăcina acestei atitudini atât de pasive, încât ne și mirăm cum de am făcut noi revoluția din 89? Să mergem înapoi în timp, la momentul 1 Decembrie 1918. La acel moment pe harta României Luna Neagră – semnificatoarea tuturor tipurilor de frici – se afla în Balanță pe casa 8. În câteva cuvinte se poate spune că trauma lumească a acestui popor, transmisă din generație în generație până azi, este frica de a pierde ceea ce are. Se mai poate spune că neamul acesta românesc trăiește angoasat, ca nu cumva să i se fure libertatea. Exact asta se întâmplă! Tiparul comportamental al majorității românilor în prezent este cel al fricii, frica de abandon, după ce timp de 30 de ani s-au căutat mereu „tătuci” care să ne călăuzească vezi Doamne! Greșit!

Fiecare dintre noi este o ființă cu drepturi divine de a trăi liber și de a-și decide singură viața pe care o trăiește.

Înainte de revoluția din 89, în marea majoritate a românilor se manifesta, pe lângă aceeași frică moștenită de la 1918, tiparul unei personalități de bun simț, de cinste, hărnicie, responsabilitate, cu alte cuvinte eram totuși o națiune destul de sănătoasă psihic, adică sufletește. După revoluție acest tipar al națiunii s-a deteriorat, mai ales că la revoluție Luna Neagră s-a aflat în Scorpion, de unde și-a imprimat și mai bine teroarea fricii subconștiente în psihicul românilor.

Este clar că la nivel genetic nația română are deteriorări majore, iar ca urmare, tiparele de personalitate ale majorității, de la acei oameni binevoitori, muncitori și cinstiți, au devenit de perverși narcisici. Adică profitori, unii de pe urma altora, cu aspecte de nevrotici, de paranoici (căci și din frică devii paranoic la un moment dat), obsedați de bani și de mirajele Occidentului și nu în ultimul rând lipsiți de curaj, astfel încât li s-a inoculat „sindromul Stockholm”. Respectiv, chiar dacă știi că o duci rău, crezi – asta este desigur o iluzie – că depinzi de cei de la guvernare și nu ai alte alternative. Vedeți cum acest tipar al dependenței s-a imprimat destul de bine în ADN-ul românilor: populația a fost mințită 30 de ani și lumea nu a reacționat; li s-a promis românilor marea cu sarea dar li s-a dat în schimb praful de pe tobă; resursele au fost jefuite, șomajul e în floare, dar românii nu au protestat masiv în stradă, în prezent avem minciuna pandemiei și vine și forțarea cu vaccinarea obligatorie, și nici de data asta românii nu ies în stradă.

Adevărul despre faptul că ADN-ul românesc este deteriorat se verifică prin faptul că vecinii noștri – ungurii, sârbii, italienii și alte neamuri – au ieșit să protesteze. Și atunci vă veți întreba poate: chiar atât de varză suntem?

Majoritatea românilor au fost agresați genetic prin tot felul de programe medicale incorecte, ilegale, forțați să accepte ceea ce nu e folositor nouă ca neam. Și atunci tiparul nostru de personalitate, ca națiune, a suferit mari deteriorări din perspectiva evoluției spirituale. Care ar fi soluția? Dumnezeu din propriul suflet. Acolo în lăcașul acela secret al sufletului nostru se află puterea de a redeveni ceea ce am fost. Și poate mai mult de atât!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile