© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Cei care visează copil, fie că-l ţine de mână, fie că-l ţine în braţe, consideră că ai parte de necazuri în viaţă. Nu este chiar așa!

Visele… Oricine în lumea asta, de la copiii mici până la bătrânii din oricare parte a lumii, cerşetor sau preşedinte al celui mai important stat din lume, cu toţii visăm aproape noapte de noapte.

Slavă Domnului că avem la vise, de nu le ţinem minte uneori, atât de multe sunt. Cu toate acestea, deşi multe dintre ele nu le memorăm la trezire, pe unele dintre ele le reţinem indiferent cât de mult visăm în noaptea respectivă.

Visele sunt fel de fel, şi mare parte din ele reflectă anumite preocupări şi frământări de-ale noastre, interioare sau exterioare. Fie că sunt influenţate de minte sau de suflet, visele se manifestă ca simbolistică ce transmite mesaje foarte clare de cele mai multe ori.

Ca să nu lungim vorba, să trecem direct la primul şi cred eu cel mai răspândit vis – cel cu copii.

Articolul precedentInterferenţele extratereştrilor în istoria omenirii
Articolul următorTransformările ADN-ului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile