© Pixabay

Cei care visează copii, fie că-l ţine de mână în timp ce merge pe stradă, fie că-l ţine în braţe, copilul fiind mic doar de 2-3 ani, consideră că ai parte de necazuri în viaţă.

Inaugurăm odată cu numărul 144 această nouă rubrică, prin care sperăm să venim în întâmpinarea unor cerinţe de-ale voastre.

Visele… Oricine în lumea asta, de la copiii mici până la bătrânii din oricare parte a lumii, cerşetor sau preşedinte al celui mai important stat din lume, cu toţii visăm aproape noapte de noapte.

Slavă Domnului că avem la vise, de nu le ţinem minte uneori, atât de multe sunt. Cu toate acestea, deşi multe dintre ele nu le memorăm la trezire, pe unele dintre ele le reţinem indiferent cât de mult visăm în noaptea respectivă.

Visele sunt fel de fel, şi mare parte din ele reflectă anumite preocupări şi frământări de-ale noastre, interioare sau exterioare. Fie că sunt influenţate de minte sau de suflet, visele se manifestă ca simbolistică ce transmite mesaje foarte clare de cele mai multe ori.

Ca să nu lungim vorba, să trecem direct la primul şi cred eu cel mai răspândit vis – cel cu copii.

La noi la români este unul dintre cele mai cunoscute vise, care datorită necunoaşterii sau ignoranţei îi face pe cei ce visează copil, dar şi pe aşa zişii tălmăcitori, să creadă că este ceva de rău augur. Din contră. Există zeci de dicţionare de vise, care oferă fel de fel de interpretări, însă toate sunt în eroare în ceea ce priveşte interpretările oricărui vis.

Cum se face totuşi că de exemplu, dacă cineva are un vis, care-l anunţă în privinţa unui eveniment personal, şi fără să cunoască prea mult despre tâlcuirea reală a viselor, persoana ajunge să trăiască aşa zisul avertisment din vis? Explicaţia constă în faptul că tot gândindu-se la ce a văzut şi auzit în vis, persoana începe la nivel mental să formeze o energie – gând care la un moment dat, în câmpul de energie al universului la nivelul Pământului, construieşte practic întâmplarea. Altfel spus cu mintea sa persoana construieşte condiţiile de manifestare anunţate de acel vis.

Deci, o primă concluzie este că un vis care avertizează despre ceva nu este obligatoriu să aibă o scadenţă în lumea în care trăim.

Să ne întoarcem la visele cu copii.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?