Aura Umană şi Efectul Moebius
© 123rf

Efectul Moebius numit şi banda Moebius reprezintă cea mai simplă modalitate prin care putem înţelege cum funcţionează aura.

În ultimele două decenii ştiinţele de frontieră au adus opiniei publice o serie de informaţii foarte preţioase despre structura fiinţei umane.

Dacă în anii 60 soţii Kirlian reuşeau, cu mijloace rudimentare, să demonstreze existenţa câmpului bioinformaţional în privinţa tuturor formelor de viaţă, în prezent pe baza acelor cercetări de pionierat ştiinţa modernă a făcut paşi importanţi în descifrarea structurii acestui câmp bio-informaţional.

Desigur că suntem încă la etapa de început în înţelegerea conglomeratului de energii şi funcţii care este omul, dar tehnologia modernă facilitează câteva aspecte de altfel destul de importante în ceea ce priveşte investigaţiile aurei umane şi funcţiile acesteia.

Aura noastră este mult mai mult decât un biocâmp informaţional.

Aura este un adevărat sistem viu de comunicare interdimensională, dacă am avea posibilitatea de exemplu a unei detoxifieri şi fizice, şi energetice.

Deocamdată însă, datorită actualului stil de viaţă aşa-zis modern, oamenii au aura nu doar blocată ca stare vibraţională, ci şi îmbâcsită datorită nivelului foarte ridicat de poluare de care credeţi…?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentDe la Hipnoză la Supraconstienţă
Articolul următorSocul, leac de viaţă lungă
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile