Aura Umană şi Efectul Moebius
© 123rf

Aura umană, cântecul fiinţei noastre unice în timp ce ne deplasăm prin spaţiu.

În ultimele două decenii ştiinţele de frontieră au adus opiniei publice o serie de informaţii foarte preţioase despre structura fiinţei umane.

Dacă în anii 60 soţii Kirlian reuşeau, cu mijloace rudimentare, să demonstreze existenţa câmpului bioinformaţional în privinţa tuturor formelor de viaţă, în prezent pe baza acelor cercetări de pionierat ştiinţa modernă a făcut paşi importanţi în descifrarea structurii acestui câmp bio-informaţional.

Desigur că suntem încă la etapa de început în înţelegerea conglomeratului de energii şi funcţii care este omul, dar tehnologia modernă facilitează câteva aspecte de altfel destul de importante în ceea ce priveşte investigaţiile aurei umane şi funcţiile acesteia.

Pentru că aura noastră este mult mai mult decât un biocâmp informaţional.

Aura este un adevărat sistem viu de comunicare interdimensională, dacă am avea posibilitatea de exemplu a unei detoxifieri şi fizice, şi energetice.

Deocamdată însă datorită actualului stil de viaţă aşa zis modern, oamenii au aura nu doar blocată ca stare vibraţională, ci şi îmbâcsită datorită nivelului foarte ridicat de poluare de care credeţi…?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?